02.12.2020

Обавештење о истицању месечне листе награђених у МУП-у

18. јула 2016.

Одбор за медије и маркетинг поставио је анкету на сајту синдиката о обавештавању запослених о истицању месечне листе награђених у МУП-у где је већина гласала да се не истиче. Овом приликом вам указујемо да је Независни синдикат полиције поднео иницијативу да се на огласним таблама МУП-а истиче ко је све награђен и послодавац је ову иницијативу усвојио, односно послата је депеша свим управама да сваког 15. у месецу истакну листу награђених. Уколико се негде не истиче месечна листа награђених или су престали да је истичу обавезно упознајте свог синдикалног представника.
logo25

НЕЗАВИСНИ СИНДИКАТ ПОЛИЦИЈЕ
Одбор за медије и маркетинг
Бранислав Јовановић

Тренутно има 5 коментара

 1. LUDVIG VAN BETOVEN каже:

  NE ISTICE SE U PS VRSAC

  1. jovan каже:

   istina u ps vrsac se nikada nije isticalo… razlog vrlo dobro poznat

 2. администратор каже:

  листа награђених се истиче само на огласним таблама по управама па ћемо од МУП-а тражити да свака организациона јединица има своју огласну таблу и да се на њој истичу све битне ствари па и месечна листа награђених

 3. У ОСП ПУ Ниш се не истичу награђени али се добро зна ко су они. Упадне ту који срећник али их је врло мало. Треба се позабавити тиме мало више, јер је превршило сваку меру то полтронско награђивање и одуживањe.

  1. kris980 каже:

   odmah obavesti svog predstavnika sindikalne grupe i javi nam rezultat

Нема коментара.

Корисни линкови