28.11.2020

НСП стао у одбрану првог човека полиције

7. маја 2020.

Независни синдикат полиције најоштрије осуђује данaшње обраћање Драгана Ђиласа на званичној Фејсбук страници Странке слободе и правде, који је изнео низ малициозних коментара и увреда на рачун директора полиције Владимира Ребића. Наша је дужност да станемо у одбрану првог човека полиције, јер је у питању частан човек и велики професионалац.

Шокирани смо чињеницом да један политичар себи дозволи да поручује да неће поштовати законе сопствене земље и да уз то директору полиције замера што су закони исти за све и што су сви они који нису поштовали мере у борби против ширења корона вируса кажњавани, што би народ рекао, ни по бабу ни по стричевима. 

Рекордни резултати које полицијски службеници на челу са Владимиром Ребићем постижу у борби против нарко-дилера су неоспорни. Такав рад припадника МУП-а може сметати једино људима са друге стране закона и онима који желе да их заштите.

Овим путем позивамо Драгана Ђиласа да престане да претећим тоном дели лекције и Ребићу и свим полицајцима, који неће радити ни по његовом нити било чијем диктату, већ једино и искључиво у складу са законом и у служби грађана Србије.   

Корисни линкови