02.12.2020

Најаве НСП-а се обистињују – НОВИ ПКУ ЋЕ БИТИ НАЈБОЉИ ДО САДА!

26. јула 2019.

Само два дана након рођендана синдиката и сумирања резултата из прошле године, у прилици смо да обрадујемо наше чланове још једним лепим вестима које стижу са данашњег састанка руководства Независног синдиката полиције и министра Стефановића са сарадницима.

Тема састанка је била усаглашавање у вези појединих ставки предстојећег Посебног колективног уговора а наши представници су више него задовољни постигнутим договором. Поред осталог, договорено је да се убудуће плаћа регрес и топли оброк, имаћемо више годишњег одмора, више времена за синдикалне активности (ово се како и доликује односи само на репрезентативне синдикате) и још много тога о чему ћемо писати наредних дана.

Ова вест објављена је и на сајту МУП-а а такође је и министар објавио на личном ФБ профилу.

Поштовани чланови Независног синдиката полиције, све што је до сада наш синдикат обећао то је пре или касније испуњено. Тако смо најављивали и добре услове које ће садржати предстојећи ПКУ и већ сада је јасно да ће тако и бити.

Пратите наш сајт где ћемо након потписивања објавити и остале значајне помаке које смо успели да договоримо на добробит свих запослених у министарству унутрашњих послова.

Корисни линкови