25.11.2020

Надметања спортиста другог дана игара НСП

4. септембра 2020.

У наставку такмичења на 9.спортским играма Независног синдиката полиције у Врњачкој Бањи имамо нове победнике и то у следећим спортовима:

У женском пикаду прва је  Маријана Ђорђевић из КЦ Бора, другопласирана је Едина Шеховић из КЦ Пријепоље, док је треће место освојила Николина Миленковић из КЦ Јагодина.

У такмичењу мушкараца у пикаду златну медаљу освојио је Амел Ајровић из КЦ Нови Пазар, сребрну је добио је Бојан Миладиновић из КЦ Пожаревац, док је бронза припала Павлу Петровићу из Крушевца.

У Женском стоном тенису златну медаљу освојила је Биљана Тимотић из КЦ Шабац, сребрну медаљу добила је Мирјана Теић з КЦ Панчево, а бронзану  Ивана Филиповић из КЦ Ужице.

У мушком стрељаштву првопласирани је Ненад Милошевић из КЦ Прокупље, друго место освојо је Бојан Лабовић из КЦ МУП, док је трећепласирани Далибор Крстић из КЦ Лесковац.

У женском стрељаштву прво место освојила је Мирјана Божиновић из КЦ Шабац, другопласирана је Драгана Ћосић из КЦ Ужице, а треће место узела је Сања Петровић-Станић из КЦ МУП.

Такмичења у Мали фудбалу, одбојци и кошарци су још увек у току о чему ћемо вас накнадно обавестити а слике можете погледати у галерији сајта синдиката.

Корисни линкови