03.12.2020

Начелник ПУ Зајечар одржао дато обећање

8. августа 2018.

Пре само четри месеца, тачније дана 03.04.2018. године у просторијама Полицијске управе у Зајечару представници НСП КЦ Зајечар одржали су радни  састанак  са начелником Полицијске управе у Зајечару главним полицијским саветником Сањом Димитријевић. Кључна тема тог радног састанка била је обрачун и исплата  вишка радних сати за 2015., 2016. и 2017. годину. Тада смо добили јасне гаранције да ће за све запослене у ПУ Зајечар који су остварили право по питању вишак радних сати у 2015., 2016. и 2017 години у што краћем року бити израђени споразуми о накнади штете на име вишка радних сати. За непуна четри месеца, слободно можемо рећи да је дато “ОБЕЋАЊЕ“ и “ОДРЖАНО“.  Како смо од стране наших колега са терена обавештени, крајем прошле недеље званично су израђени и на потписивање колегиницама и колегама у станицама упућени споразуми о накнади штете на име вишка радних сати и за преосталу 2015 годину, чиме је период 2015-2017 година успешно реализован.

Још једном активисти Независног синдиката полиције КЦ Зајечар захављују се начелнику ПУ Зајечар на одржаном обећању и на досада исказаној жељи, вољи  и спремности да се сви до сада предочени проблеми, нелогичности и предлози разматрају и решавају крајње одговорним и конструктивним дијалогом на обострано задовољство.

 

Независни синдикат полиције КЦ Зајечар, наставља у тренду решавања свих детектованих проблема, те сходно томе свим нашим члановима и осталим запосленима стојимо 24 сата на располагању и улузи.

 

 

 

 

 

Руководство КЦ Зајечар

Корисни линкови