01.10.2020

Број чланова

Добродошли на сајт јединог репрезентативног синдиката у МУП-у!

Млађан Недељковић је првак Европе и Мр. Фитнесс Модел! Велики успех нашег Неготинца и репрезентативца Србије у бодибилдингу!

15. јуна 2016.

Злато поново сија на грудима великог шампиона у овом спорту. Недељковић нас је већ навико на сребрна и златна одличја, али овим златом исписује историју бодибилдинга, не само у Крајини, већ и у Србији.
bodibilder13jun1
„Исплатила се сва мука, гладовање, стрес, масовни тренинзи, нервоза, умор, мало сна и много…много одрицања. Свом сину сам обећао злато и ово злато поклањам њему! Велико хвала свима који су ме подржавали да истрајем у овој причи и окончам је на најбољи могући начин освајањем злата на Европском првенству. Хвала, Саши Димитријевићу, Игору Николићу, Спортском Савезу Општине Неготин, Општини Неготин, НСП-у МУП-а и наравно мојој породици која ме је у истом даху подржала и истрпела бесног и гладног на путу до врха!“ – овако се обратио јавности велики шампион из Крајине, Млађан Недељковић.
bodibilder13jun2
Подсећанај ради, овај момак је и претходне године бележио велике резултате али овај у Напуљу у Италији је нешто што је свакако обележило његову досадашњу каријеру. Неготинци имају Европског шампиона! Браво Млађане!

Извор: еастсиде

Корисни линкови