01.10.2020

Број чланова

Добродошли на сајт јединог репрезентативног синдиката у МУП-у!

Министар Стефановић на новогодишњем коктелу у просторијама Независног синдиката полиције

29. децембра 2016.

Данас је у Централи нашег синдиката у згради СИВ-а 2 владала права предпразнична атмосфера. Велики број функционера Независног синдиката полиције из целе Србије је имало прилике да као и претходне године угости министра унутрашњих послова Небојшу Стефановића, новоизабраног директора полиције Владимира Ребића и њихове најближе сараднике.

 

Након добродошлице председавајућег Лукића, присутнима се обратио министар који се захвалио на сарадњи Независном синдикату полиције, рекавши да је много тога заједнички урађено у години за нама.

Министар је изјавио да је за наредну годину планирана боља опремљеност полиције која ће осим нових униформи, панцира, возила добити и Airbus-ове хеликоптере.

На крају обраћања министар Стефановић је функционерима и члановима НСП пожелео срећну Нову годину а снимак овог догађаја као и фотографије можете погледати у рубрици Галерија на сајту.

                                                                                                                                Одбор за медије и маркетинг

Тренутно има 1 коментар

  1. damir каже:

    Srecna vam nova 2017. Pitanje glasi,hoce li mi neko odgovoriti na prethodno postavljeno pitanje oko solidarne pomoci?sta sa nama koji nismo dobili resenja a u pitanju je duza ili teza bolest.ima nas dosta. Imamo li pravo na odgovor komisije ili ne.time cemo razresiti sve sumnje oko toga.imamo li zakonsko pravo zalbe ili ne.zasto je neko dobio duplo a neko nista? Zar operacije kicme i srca i dr.i bolovanju od preko 6 meseci,ne spada u isti kos sa prvim clanom ovog pravilnika.kao clan sindikata mislim da imam pravo na odgovore.

Нема коментара.

Корисни линкови