• 2 septembra, 2021
  • 176

Ministar MUP-a Aleksandar Vulin otvorio 10. sportske igre Nezavisnog sindikata policije

Ministar MUP-a Aleksandar Vulin otvorio 10. sportske igre Nezavisnog sindikata policije

Danas su u Vrnjačkoj Banji počele sportske igre Nezavisnog sindikata policije. Na početku ceremonije prisutne je pozdravio Sekretar NSP Nenad Miladinović koji je potom uručio zahvalnice i poklone gostima igara iz Makedonskog policijskog sindikata, Nezavisnog sindikata djelatnika Republike Hrvatske, Sindikata uprave policije Crne Gore, Saveza sindikata policijskih organa u BIH, Sindikata državne agencije za istragu i zaštitu Bosne i Hercegovine, Sindikata policije Hrvatske i Vojnog sindikata Gvozdeni puk.

Nakon Miladinovića, učesnike i goste pozdravio je Predsedavajući predsedništva NSP Veselin Nikolić poželevši im dobrodošlicu. Na početku govora istakao da na današnji dan naš sindikat broji 16.169 članova. Cilj našeg sindikata i Kabineta ministra, istakao je Nikolić jezadovoljan policajac i bezbedna Republika Srbija. Nikolić se takođe posebno zahvalio članu Kabineta Vladimiru Iliću koji je otpočetka verovao kako u Nezavisni sindikat policije, tako i u Nikolića kao predsedavajućeg sindikata. Nakon govora, Nikolić je pozvao ministra Vulina da se obrati članovima sindikata i svečano otvori sportske igre.

Ministar je izrazio zadovoljstvo prisustvom na igrama, rekavši da je policija odraz stanja u državi, ako hoćeš da vidiš kako se razvija jedna zemlja, pogledaj kakva joj je policijarekao je Vulin.

Nakon što je svečano proglasio otvorenim 10. sportske igre NSP-a, ministar je obišao i takmičare u stonom -tenisu i pikadu.

Video snimak sa današnjeg otvaranja možete pogledati klikom na ovaj linka fotografije koje smo zabeleži pogledajte u rubrici našeg sajta ili klikom ovde.

Slične vesti

Akcija dobrovoljnog davanja krvi

Akcija dobrovoljnog davanja krvi

U organizaciji Instituta za transfuziju krvi Kragujevac, pripadnici Odreda Žandarmerije u Kraljevu…
Objavljen konkurs za upis na Kriminalističko-policijsku akademiju

Objavljen konkurs za upis na Kriminalističko-policijsku akademiju

Konkurs za upis na Kriminalističko-policijsku akademiju :https://www.kpu.edu.rs/cms/upis/drugi-stepen/7695-2022  https://www.kpu.edu.rs/cms/upis/doktorske-studije/7696-2022-2023
Sportske igre u mestu Rimske Toplice i Radeče

Sportske igre u mestu Rimske Toplice i Radeče

U periodu od 15.09. do 17.09.2022.godine u organizaciji Policijskog sindikata Slovenije održane…