23.10.2020

Број чланова

Добродошли на сајт јединог репрезентативног синдиката у МУП-у!

Маринко Стојаковић – вицешампион света у борбама

2. септембра 2019.

Наш тренер Маринко Стојаковић је вицешампион света у борбама!!!!

У најбројнијој категорији ветерана до 80 кг наш тренер имао је изузетно јаку конкуренцију јер су га чекали противници који су били вишеструки Европски и Светски прваци , наравно то га није спречило на путу до финала!

У првом колу сусреће се са представником Аргентине којег је убедљивом победом избацио из даљег тока такмичења.

У другом колу чека га овогодишњи Европски Првак из Чешке који је победио представника из Италије и сусрео се са Маринком у борби за полуфинале! Можемо рећи да је ово била једна од најтежих борби јер је репрезентативац Чешке вишеструки Европски и Светски првак!

Након тешке борбе пролази даље где га чека представник Грчке репрезентације над којим остварује убедљиву победу и директно пролази у финале!
У финалу се сусреће са представником Словеније, са којим се такође водила жестока борба у обе рунде где се резултат мењао сваког момента до краја меча , одлуком судија представник Словеније односи победу са минималном разликом.

Можемо рећи да смо презадовољни постигнутим резултатом , у припремама током читавог лета поред свих тренинга и обавеза , пратила нас је и повреда колена , која нас је извукла из сале на две недеље .

Са медаљом у џепу мислим да смо по ко зна који пут већ доказали да радимо и да смо успешни у томе !
Сада један мали одмор , а од 02. септембра назад у салу , настављамо истим темпом , чекају нас многи изазови , заједничким радом да створимо нове шампионе !

Захваљујемо се свима онима који су нам помогли финансијски и на било који други начин да остваримо циљ !
Хвала нашем председнику Дејану Ђурасовицу на изненадној посети и подршци Тиму Србије! Хвала људи!

Теам Бајша – Тренирамо јако боримо се лако

Извор mojabackatopola.rs

Корисни линкови