28.11.2020

КРУШЕВАЦ: Пијани сувозач претукао саобраћајца

25. јануара 2015.

Осумњичени са 0,73 промила алкохола у крви прво је вређао, а затим ударио полицајца, који је задобио потрес мозга.
saobracajac-saobracajna-policija-foto-marina-lopicic-1393582203-453355
КРУШЕВАЦ – Крушевљанин Г.Р. (19) напао је ноћас припадника МУП приликом редовне контроле саобраћаја и нанео му тешке телесне повреде.

Инцидент у коме је саобраћајни полицајац задобио тешке телесне повреде одиграо се након обављеног алко-тестирања у путничком возилу, којим је утврђено да је сувозач Г.Р. имао 0,73 промила алкохола у крви, пишу Новости. Осумњичени је вређао, а затим и песницом ударио саобраћајца у лице, који је задобио потрес мозга.

Против нападача биће поднета кривична пријава Основном јавном тужилаштву због сумње да је извршио кривично дело напад на службено лице у вршењу службене дужности. Полицајац није животно угрожен, али је задржан у болници и његово стање се интензивно прати.

Извор: Курир

Тренутно има 8 коментара

 1. aleksandra каже:

  ПРОСТО ЈЕ НЕВЕРОВАТНО,ДА СЕ ОВИ СЛУЧАЈЕВИ УЧЕСТАЛО ПОНАВЉАЈУ.ДА ЛИ ЈЕ И ЈЕДНОМ ОД ОВИХ НАПАДАЧА ИЗРЕЧЕНА „ОЗБИЉНА“ САНКЦИЈА.ТЕ УСЛОВНЕ ИЛИ ОСЛОБАЂАЈУЋЕ ПРЕСУДЕ СУ НЕОЗБИЉНЕ САНКЦИЈЕ,КОЈЕ СУД ИЗРИЧЕ ЗА ОВАКВА КРИВИЧНА ДЕЛА.МИ СМО НАРОД ПРЕМА КОМЕ ТРЕБА ИЗРИЦАТИ ОШТРЕ САНКЦИЈЕ,ЈЕР САМО ТАКО МОЖЕМО ДА СЕ ОПАМЕТИМО И ДА СЕ ДИСЦИПЛИНУЈЕМО.

  1. Zoran каже:

   svi se oni nagode i u skladu sa Krivicnim Zakonikom priznaju izvrsenje dela, uplate novcanu kaznu u humanitarne svrhe i nemaju podatke u Kaznenoj evidenciji. Kada iz OJT-a stigne odluka po krivicnoj prijavi sa oznakom KEO znaci da je placen novcani iznos u humanitarne svrhe i da je krivicna prijava odbacena.

 2. aleksandra каже:

  НЕВЕРОВАТНО,ДОКЛЕ ВИШЕ.

 3. Луди Милојко каже:

  Pa tatini i manini sinovi…cerke. Dozvoljeno im je i da gaze i da biju, kazne se plate ( naravno direktno u dzep odredjenih ljudi ) i nikom nista!!! Izem ti drzavu kad joj je 90% cinivnoka korumpirano do srzi!!!

 4. zlatko каже:

  More batina uz raja izasla. Covek na kisi i hladnoci radi celu noc i naidje budala koja ga unakazi. Kako ce deci da objasni zasto mu je lice neko unakazio i za koje pare. Ja bi mu kicmu ispravio da pamti dok je ziv. A policajac je imao osnova za to.

  1. Бане каже:

   Златко и жандари су одбили напад од себе па су суспендовани, најбоље је ангажовати адвоката и наплатити одштету

 5. milenko каже:

  slazem se ja sa svima vama…ali…treba imati u vidu da su i saobracajci krivi za takve stvari.za sitne pare puste barabe i naviknu ih tako da se ponasaju bahato.ne razmisljaju ili ih ne interesuje sto ce sutra ta budala da naleti na njegovo dete ili kolegu

 6. АНА каже:

  КАДА БИ ЈЕДАН ОД ТИХ МНОГОБРОЈНИХ НАПАДАЧА У ЈЕДНОМ ХИТНОМ СПРОВЕДЕНОМ ПОСТУПКУ БИО ИЗВЕДЕН ПРЕД СУД И КАДА БИ МУ СЕ ИЗРЕКЛА СТРОГА САНКЦИЈА, И КАДА БИ НАДЛЕЖНИ ИЗ МУПА УПОЗОРИЛИ ГРАЂАНЕ КАКО ЋЕ ПРОЋИ У СЛУЧАЈУ ДА НАПАДНУ ПОЛИЦИЈУ,СИГУРНА САМ ДА БИ СЕ ОВЕ ПОЈАВЕ У НАШОЈ ЗЕМЉИ СВЕЛЕ НА МИНИМУМ.НАРАВНО ДА СВЕ ТО И МЕДИЈИ ОБЈАВЕ.

Нема коментара.

Корисни линкови