29.11.2020

Ко је вера а ко невера

5. октобра 2014.

Саопштење поводом састанка министра Стефановића и председника ПСС Вељка Мијаиловића одржаног 04.10.2014. године
tumbnsp
Поштовани чланови,

Већ сте имали прилике да се и сами уверите да нам се део чланства ПСС придружио у штрајку. Тај талас незадовољства изазван политиком њиховог председника расте из дана у дан и то довољно говори о раду или боље рећи нераду и гдина Мијаиловића. Након прочитаног саопштења ПСС поводом овог састанка може се закључути само она народна „Трла баба лан да јој прође дан“. Све се своди на потврђивање већ договореног па тако из целог текста доминирају реченице попут ових

„…данас је договорен наставак преговора у оквиру Радне групе“

„Оно што је договорено 23.07. односно 25.06.2014. године, потврђено је и на овом састанку“

Апсолутно је потврђен договор министра са ПСС-ом од 23.07.2014. године“

Јасно је да ничег конкретног нема. Оно што је чињеница и што се већ десило је да су нам плате смањене и да је закључено да ће се то опет поновити. Такође је чињеница да је ПКУ истекао! Превоз, јубиларне награде, униформе…!
Из изјаве коју помињемо али и ранијих изјава гдина Мијаиловића закључујемо да има бар 10 пута поновљена реч „др“ али да нигде нема ни помена о смањењу плата! Човеку са толиким примањима пар хиљада горе доле ништа не значи.
Надамо се да вам је сада јасно ко је вера а ко невера.

ВАШ НСП

Тренутно има 3 коментара

  1. mario каже:

    Nemojte se vi baviti šta je ovo ili ono rekao pss jer nisu vredni pomena. Nego bavite se time da ste štrajk prekinuli a ništa konkretno niste uradili, a rekli ste do ispunjenja zahteva. Svaki strajk nam se zavrsio na obećanjima bez ikakve garancije. Nema potrbe da vise pokrecete strajkove jer su besmislen. Ima svrhu samo da pokrenetw dijalog nista drugo ali to je nešto. Pozdrav.

  2. sasa каже:

    Ta dva sindikata PSS i NSP su izdajnicki sindikati policijskih sluzbenika.Oba su ista i sada se vidi da misle samo na sebe i svoje polozaje.Ako smo jos malo pametni a vec vidimo da cemo ostati jos bez 10% od plate i ko zna jos cega sve kad ovakvi pregovaraju o kolektivnom ugovoru treba se sto pre isclaniti iz ova dva izdajnicka sindikata i tako bar spasti 4000/5000 hiljada godisnje od ionako bedne plate.

Нема коментара.

Корисни линкови