• 17 августа, 2022
  • 544

КЦ Зрењанин – посета ПС Сечањ

КЦ Зрењанин –  посета ПС Сечањ

Дана 07.07.2022 год. руководство НСП КЦ Зрењанин посетило је своје чланове и запослене у ПС Сечањ.Ово је била прилика да синдикални представници разговарају са чланством, руководиоцима и другим запосленима из ове полицијске станице као и да се непосредно увере у услове рада и радно правни положај запослених.Заједнички је оцењено да се води рачуна о поштовању свих права запослених, да се захваљујући доброј комуникацији запослених и руководилаца евентуални проблеми брзо решавају као и да се константно улажу напори на унапређењу услова рада и опремања радног простора.

Агилно руководство КЦ Зрењанин, приоритетне циљеве синдикалног деловања нису представили само речима већ и делима, те је ПС Сечањ дониран ТВ апарат за потребе дежурне службе као и три(3) клима уређаја који су у овим тропским данима преко потребни за расхлађивање радних просторија, како запосленима тако и странкама.

Представници синдикалне групе Сечањ Рајић Дамир и командир ПС Милиновић Зоран захвалили су се руководству КЦ Зрењанин у име свих запослених на вредној донацији која ће несумљиво унапредити услове рада полицијских службеника.

Сличне вести

КОД БОСАНЦА КАИШ ПУН ХЕРОИНА! Саобраћајци га зауставили због брзине, он био на јаким дрогама ОДАЛА ГА ВЕЛИКА НЕРВОЗА

КОД БОСАНЦА КАИШ ПУН ХЕРОИНА! Саобраћајци га зауставили…

Саобраћајни полицајци из саобраћајне полицијске станице „Запад“ ухапсили су јуче на Новом…
Титула најпосвећенијег полицијског службеника

Титула најпосвећенијег полицијског службеника

Министар МУП-а Републике Србије господин Братислав Гашић данас је доселио титулу најпосвећенијег…