28.09.2020

Број чланова

Добродошли на сајт јединог репрезентативног синдиката у МУП-у!

КЦ Зајечар (СГ Зајечар) – Вишегодишњи књижевни рад Нинослава Јовановића резултирао је четвртим књижевним делом Троугао душе

5. октобра 2018.

Књижевно дело Троугао душе нашег колеге и активисте Независног синдиката полиције КЦ Зајечар Нинослава Јовановића представљена је синоћ у Зајечару у простору Помак-а.

Збирка мисли, изрека и цитата угледала је светлост дана  и привукла велику пажњу публике. Четвртим књижевним делом, наш колега Нинослав наставља да изражава своју емотивност кроз поезију и како каже , нада се да ће пронаћи пут до свих оних које љубав покреће.

Поента и срж свих његових досадашњих дела су приче о љубави, истини и доброчинству. Простор Помак-а синоћ је био испуњен публиком из различитих друштевних области и делатности и то је још један доказ да је колега Нинослав својим књижевним деловањем допрео до срца и душе широког аудиторијума.

Крај, више него успешне књижевне промоције свог новог чеда, Нинослав је завршио цитатом Љубав, љубављу објашњава, а свако ко има љубав за оружје, све су му битке унапред добијене.

Независни синдикат полиције честита свом колеги Нинославу на предивном делу и дугогодишњем књижевном раду и желимо му пуно успеха у  животу и предстојећем књижевно-уметничком стваралаштву.

Као синдикат увек ћемо бити подршка и помоћ свакој колегиници и колеги које имају афинитета као уметничком, књижевном стваралаштву, спортском професионализму и осталим  видовима друштвено одговорног и хуманитарног рада.                                                                                                                                                  

Руководство НСП СГ Зајечар

Корисни линкови