1. dec 2021.

KC Zaječar (SG Zaječar i SG Boljevac) – Novogodišnji ispraćaj penzionera

Dana 24.12.2021. godine, aktivisti Nezavisnog sindikata policije, Koordinacionog centra Zaječar, rukovodstvo SG Zaječar i SG Boljevac, organizovali su novogodišnju svečanost povodom ispraćaja svojih kolega-članova koji su stekli uslov i pravo za penziju u 2021. godini:

Ivica Stojanović penzionisani pripadnik SPI Zaječar;

Dragan Nojkić penzionisani pripadnik PI Zaječar;

Nenad Božinović penzionisani pripadnik OZL Zaječar;

Dejan Nainović penzionisani pripadnik PI Zaječar;

Zlatko Milićević penzionisani pripadnik PS Boljevac;

Dragan Dragutinović penzionisani pripadnik PS Boljevac;

Perica Jovanović penzionisani pripadnik PS Boljevac i

Goran Lapadatović penzionisani pripadnik  PS Boljevac.

Pomenutoj svečanosti iz opravdanih razloga, nisu se odazavale penzionisane kolege Nainović, Jovanović i Lapadatović.

Kolege-penzionere, upriličeni su svečanošću, koja je održana u sedištu PU Zaječar. U oficijalnom delu, našim penzionerima uručene su plakete i pokloni, nakon čega je priređen slavljenički koktel.

Zahvaljujemo se na prisustvu načelniku PU Zaječar, pukovniku policije Saši Stanimiroviću, načelniku OP, potpukovniku policije Svetislavu Nikoliću, načelniku OSP Zaječar, potpukovniku policije Novici Raduloviću, načelniku OKP Zaječar, potpukovniku policije Bratislavu Todoroviću, ostalim prisutnim rukovodiocima, koleginicama i kolegama koji su se odazvali priređenoj svečanosti.

U uvodnom delu svečanosti, načelnik PU Zaječar, pukovnik policije Saša Stanimirović obratio se našim penzionerima i poželeo im puno zdravlja, sreće i uživanja u penzionerskim danima, nakon čega se obratio predsednik KC Zaječar Igor Stojadinović koji se prisutnim penzionerima zahvalio na dugogodišnjem članstvu u Nezavisnom sindikatu policije i istima je poželeo dugovečnu penziju, da se posvete sebi i svojim najmilijima  i da penzionerske dane ispune svojim interesovanjima.

foto galerija

Koordinacioni centar Zaječar svojim kolegama-penzionerima, još jednom je poželeo  dugovečnu penziju, ispunjenu  zdravljem, srećom i radošću!

585
image_printPrint