• 8 октобра, 2021
  • 716

КЦ Зајечар – Састанак у ВСБ Зајечар

КЦ Зајечар – Састанак у ВСБ Зајечар

Данас су у ватрогасном дому у Зајечару активисти Независног синдиката полиције, Координационог центра Зајечар, председник КЦ Зајечар Игор Стојадиновић и секретар СГ Зајечар Роберт Ристић, на позив председника СГ ВСЈ Зајечар Горана Стојковића, одржали радни састанак са чланством у СВС, ВСБ Зајечар.

На састанку чланство је упознато са новоизабраним руководством НСП-а, на јучерашњој одржаној ванредној скупштини, као и о смерницама и циљевима у даљем раду.

У овиру теме помоћи и подршке синдиката, разматране су теме које се тичу опремања просторног амбијента за боравак и  одмор припадника ВСБ.

Чланство је информисано о новим пакетима погодности у оквиру мобилних оператера (МТС и Теленор), као  и погодностима која се тичу студирања на Мегатренд универзитету.

СГ ВСЈ је најмалађа синдикална група у оквир Координационог центра Зајечар, те овом приликом изражавамо захвалност припадници ВСБ Зајечар,што су за кратко време, препознали и већински дали подршку и поверење НСП-у да зауступа њихове интересе.

Овом приликом исказујемо велико поштовање и захвалност начелнику Одељења за варедне ситуације у Зајечару, пуковнику Браниславу Матићу и команданту ВСБ Зајечар потпуковнику Игору Димитријевићу, који су поред својих повећаних радних обавеза, издвојили време и уприличили радни састанак.

На крају састнака колегама у ВСБ Зајечар пожелели  смо пуно здравља, среће и што мање посла!

 

Руководство КЦ Зајечар