• 24 маја, 2021
  • 450

KC ZAJEČAR – SASTANAK SA NAČELNIKOM PU ZAJEČAR

KC ZAJEČAR – SASTANAK SA NAČELNIKOM PU ZAJEČAR

Dana 21.05.2021. godine predstavnike Nezavisnog sindikata policije Koordinacionog centra Zaječar primio i održanim radnim sastankom upriličio je načelnik PU Zaječar, pukovnik policije Saša Stanimirović.

Na radnom sastanku delegaciju NSP KC Zaječar, predvodio je član IO i predsednik KC Zaječar Igor Stojadinović sa svojim saradnicima.

Na skoro dvočasovnom radnom sastanku od strane predstavnika NSP KC Zaječar iznešeni su svi aktuleni problemi i dešavanja sa kojima se zaposleni u PU Zaječar susreću u radu.

Tokom radnog sastanka iskazana je obostrana velika želja, volja i spremnost da se svi detektovani problemi kao i u prethodnom periodu rešavaju krajnje odgovornim, konstruktivnim dijalogom i pristupom na dnevnom nivou.

Načelniku PU Zaječar, iskazujemo veliko poštovanje iz razloga prikazanog visokog nivoa profesionalizma i želje da se svi aktuelni problemi u radu rešavaju trenutno.

Aktivisti NSP KC Zaječar na nivou svojih sindikalnih grupa, upoznaće svoje kolege-članove detaljno o svim temama i otpočetom rešavanju iznetih problema.

Na kraju sastanka član IO Igor Stojadinović, još jednom je predočio da Nezavisni sindikat policije kao jedini reprezentativni predstavnik zaposlenih u MUP R.Srbije, nastaviće sa trendom konstantne pomoći i podrške svojim koleginicama i kolegama na stvaranju što kvalitetnijih uslova za njihov nesmetan rad i boravak na poslu.

NEZAVISNI SINDIKAT POLICIJE

KOORDINACIONI CENTAR ZAJEČAR

Сличне вести

Последњи поздрав Милану Младеновићу

Последњи поздрав Милану Младеновићу

  Последњи поздрав драгом колеги и нашем дугогодишњем члану Младеновић Милану из…
ПРАВИ ХЕРОЈИ!!

ПРАВИ ХЕРОЈИ!!

Полицајци Дејан и Марко спасили живот девојци!! Припадници Интервентне патроле ПИ Кикинда…