18.novembar 2021.

KC Zaječar – Prevencijom do zdravlja 2021.

Nezavisni sindikat policije Koordinacioni centar Zaječar, nastavlja sa sprovođenjem mera i radnji na pospešivanju preventivne zdravstvene zaštite zaposlenih u PU Zaječar.

U okviru planirane jesenje kampanje Prevencijom do zdravlja, danas je u sedištu PU Zaječar na molbu predstavnika Nezavisnog sindikata policije, stručni tim Zavoda za javno zdravlje Timok Zaječar u sastavu Dr Ivana Smiljković specijalista javnog zdravlja, Nenad Đorđević sanitarno-ekološki inžinjer specijalista i Ivana Jordanov-Miletić šef odseka za promociju zdravlja,  zainteresovanim koleginicama i kolegama održali su edukaciju u okviru teme Prevencija raka dojke kao i teme Pravilnom ishranom do zdravlja.

Rukovodstvo Nezavisnog sindikata policije KC Zaječar, još jednom iskazuje veliku zahvalnost Zavodu za javno zdravlje Timok u Zaječaru na višegodišnjoj besprekornoj saradnji u oblasti primarne zdravstvene zaštite.

Takođe koristimo priliku da se zahvalimo svim koleginicama i kolegama koji su se odazvali današnjoj preventivnoj kampanji,  načelniku PU Zaječar, pukovniku policije Saši Stanimiroviću i rukovodiocima organizacionih jedinica u PU Zaječar koji su podržali sprovođenje predmetne kampanje.

 

444
image_printPrint