• 18 новембра, 2021
  • 998

КЦ Зајечар – Превенцијом до здравља 2021.

КЦ Зајечар – Превенцијом до здравља 2021.
Независни синдикат полиције Координациони центар Зајечар, наставља са спровођењем мера и радњи на поспешивању превентивне здравствене заштите запослених у ПУ Зајечар. У оквиру планиране јесење кампање Превенцијом до здрављаданас је у седишту ПУ Зајечар на молбу представника Независног синдиката полиције, стручни тим Завода за јавно здравље Тимок Зајечар у саставу Др Ивана Смиљковић специјалиста јавног здравља, Ненад Ђорђевић санитарно-еколошки инжињер специјалиста и Ивана Јорданов-Милетић шеф одсека за промоцију здравља,  заинтересованим колегиницама и колегама одржали су едукацију у оквиру теме Превенција рака дојке као и теме Правилном исхраном до здравља.  

Руководство Независног синдиката полиције КЦ Зајечар, још једном исказује велику захвалност Заводу за јавно здравље Тимок у Зајечару на вишегодишњој беспрекорној сарадњи у области примарне здравствене заштите.

Такође користимо прилику да се захвалимо свим колегиницама и колегама који су се одазвали данашњој превентивној кампањи,  начелнику ПУ Зајечар, пуковнику полиције Саши Станимировићу и руководиоцима организационих јединица у ПУ Зајечар који су подржали спровођење предметне кампање.