• 31 decembra, 2020
  • 340

KC Zaječar – Pravna zaštita prioritet

KC Zaječar – Pravna zaštita prioritet

Nezavisni sindikat policije Koordinacioni centar Zaječar opredelio je pravnu zaštitu svojih članova kao jedan od prioritetnih zadataka.

U tom cilju punu pravnu podršku i pomoć pružio nam je, sada već član naše sindikalne porodice advokat Miloš Nikolić iz Zaječara.

Ovaj mladi, perspektivni pravni zastupnik je u potpunosti opravdao naše ukazano poverenje i viteški se poneo u svakom pravnom izazovu postavljenom ispred nas.

U svom trogodišnjem radu po osnovu disciplinskih postupaka,  povrede iz oblasti radno pravnih odnosa i ostalih pravnih sporova (građanskopravni sporovi, imovinskopravni odnosi, ugovorni odnosi i krivičnopravne stvari) uspešno i pravno realizovano je 76 predmeta.

Mimo svog osnovnog rada, advokat Miloš Nikolić je svim našim članovima, ali i članovima njihovih porodica, sa područja koje pokriva PU Zaječar i iz Stanice Granične policije Vrška čuka, pružio pravnu pomoć i podršku iskazanu za sva lična i porodična zastupanja.

Na osnovu izvršenih analiza uspešnost zaustupanja u okviru  disciplinski postupaka i povrede radnog odnosa od ukupnog broja je 92%.

Svojom agilnošću, profesionalnošću, krajnjim ljudskim i više nego korektnim odnosom prema svim našim članovima, advokat Miloš Nikolić je zaslužio puno naše poverenje i mesto počasnog člana sindikata, kojim ćemo ga odmah posle novogodišnjih praznika udostojiti.

NEZAVISNI SINDIKAT POLICIJE

KOORDINACIONI CENTAR ZAJEČAR

Slične vesti

Objavljen konkurs za upis na Kriminalističko-policijsku akademiju

Objavljen konkurs za upis na Kriminalističko-policijsku akademiju

Konkurs za upis na Kriminalističko-policijsku akademiju :https://www.kpu.edu.rs/cms/upis/drugi-stepen/7695-2022  https://www.kpu.edu.rs/cms/upis/doktorske-studije/7696-2022-2023
Sportske igre u mestu Rimske Toplice i Radeče

Sportske igre u mestu Rimske Toplice i Radeče

U periodu od 15.09. do 17.09.2022.godine u organizaciji Policijskog sindikata Slovenije održane…
Uspeh na Tribalion trci na Zlatiboru

Uspeh na Tribalion trci na Zlatiboru

U subotu 17.09.2022. godine na Torniku na Zlatiboru, održan je 8. Tribalion,…