• 31 децембра, 2020
  • 1002

КЦ Зајечар – Правна заштита приоритет

КЦ Зајечар – Правна заштита приоритет

Независни синдикат полиције Координациони центар Зајечар определио је правну заштиту својих чланова као један од приоритетних задатака.

У том циљу пуну правну подршку и помоћ пружио нам је, сада већ члан наше синдикалне породице адвокат Милош Николић из Зајечара.

Овај млади, перспективни правни заступник је у потпуности оправдао наше указано поверење и витешки се понео у сваком правном изазову постављеном испред нас.

У свом трогодишњем раду по основу дисциплинских поступака,  повреде из области радно правних односа и осталих правних спорова (грађанскоправни спорови, имовинскоправни односи, уговорни односи и кривичноправне ствари) успешно и правно реализовано је 76 предмета.

Мимо свог основног рада, адвокат Милош Николић је свим нашим члановима, али и члановима њихових породица, са подручја које покрива ПУ Зајечар и из Станице Граничне полиције Вршка чука, пружио правну помоћ и подршку исказану за сва лична и породична заступања.

На основу извршених анализа успешност зауступања у оквиру  дисциплински поступака и повреде радног односа од укупног броја је 92%.

Својом агилношћу, професионалношћу, крајњим људским и више него коректним односом према свим нашим члановима, адвокат Милош Николић је заслужио пуно наше поверење и место почасног члана синдиката, којим ћемо га одмах после новогодишњих празника удостојити.

НЕЗАВИСНИ СИНДИКАТ ПОЛИЦИЈЕ

КООРДИНАЦИОНИ ЦЕНТАР ЗАЈЕЧАР

Сличне вести

Последњи поздрав Милану Младеновићу

Последњи поздрав Милану Младеновићу

  Последњи поздрав драгом колеги и нашем дугогодишњем члану Младеновић Милану из…
ПРАВИ ХЕРОЈИ!!

ПРАВИ ХЕРОЈИ!!

Полицајци Дејан и Марко спасили живот девојци!! Припадници Интервентне патроле ПИ Кикинда…