25.11.2020

КЦ Зајечар – Почела пролећна кампања ‘’Превенцијом до здравља’’

30. марта 2018.

Независни синдикат полиције КЦ Зајечар у циљу поспешивања што адекватније здравствене заштите запослених у МУП-у, јуче је отпочeo je пролећни део кампање Превенцијом до здравља

НСП КЦ Зајечар је у оквиру пролећног дела кампање Превенцијом до здравља, за своје колегинице као прву од превентивних мера организовао групни одлазак  и превентивни гинеколошки преглед са Папа тестом, који је реализован у Дому здравља у Зајечару у Служби за здравствену заштиту жена.

Велику захвалност за данашњу, више него успешну акцију дугујемо прим. др Вери НајдановићМандић и тиму здравствених радника из Службе за здравствену заштиту жена, Дома здравља у Зајечару.

У оквиру пролећног дела кампање у наредним даним планирано је организовање превентивног систематског прегледа, офтамолошких и аудиолошких прегледа, едукацији о правилној исхрани, болестима данашњице и још много тога занимљивог из области примарне здравствене заштите а што ћемо реализовати у сарадњи са релеватним Здравственим субјектима града Зајечара.

Свакако морамо похвалити досадашњу сарадњу, стручност, залагање и професионалност здравствених радника Дома здравља и Здравственог центра у Зајечару.

Превенцијом до здравља,
ваш НСП КЦ Зајечар!

 

Корисни линкови