• 23 децембра, 2020
  • 98

КЦ Зајечар – Хуманитарна акција добровољног давалаштва крви и почетак сарадње са ветеранима ПЈП регија Крагујевац

КЦ Зајечар – Хуманитарна акција добровољног давалаштва крви и почетак сарадње са ветеранима ПЈП регија Крагујевац

Дана 23.12.2020. године у времену од 09,00 до 13,00 сати у просторијама Црвеног крста у Зајечару одржана је акција добровољног давалаштва крви.

Подршку поменутој акцији дали су Независни синдикат полиције  КЦ Зајечар и Удружење ветерана ПЈП Регија Крагујевац, док је стручну реализацију акције спровео Завод за трансфузију  крви из Ниша а под окриљем Црвеног крста у Зајечару.

Поменута акција је задња акција добровољног давалаштва крви у 2020. години на подручју града Зајечара.

Ова акција у односу на претходне хуманитарне акције, има своју посебну драж и симболику јер су подршку акцији дали Удружење ветерана ПЈП- Регије Крагујевац.

Велику захвалност дугујемо и нашим суграђанима коју се се овом приликом одазвали акцији.

У овој акцији прикупљено је 52 јединице драгоцене течности, која ће свој пут пронаћи ка онима, којима је у овом тренутку најпотребнија.

На крају акције председник Координационог центра Зајечар Игор Стојадиновић у знак захвалности на сарадњи у 2020. години на пољу хуманитарног рада и деловања свечано је уручио захвалницу представнику Завода за трансфузију крви из Ниша Др. Драгану Виријевићу и секретару Црвеног крста у Зајечару Владану Марковићу.

Ову прилику искористили смо и да се свечано захвалимо представнику Удружења ветерана ПЈП-Регији Крагујевац Младену Шипки за почетак међусобне сарадње и велики допринос на очувању сећања о витешкој јединици ПЈП, страдалим, рањеним, пензионисаним и још увек активним борцима полиције.

Драго нам је што смо поље хуманитарног рада и деловања на подручју града Зајечара, проширили са још једним веома драгим савезником и пријатељем Удружењем ветерана ПЈП Регијом Крагујевац.

НЕЗАВИСНИ СИНДИКАТ ПОЛИЦИЈЕ

КООРДИНАЦИОНИ ЦЕНТАР ЗАЈЕЧАР

Сличне вести

Објављен конкурс за упис на Криминалистичко-полицијску академију

Објављен конкурс за упис на Криминалистичко-полицијску академију

Конкурс за упис на Криминалистичко-полицијску академију : https://www.kpu.edu.rs/cms/upis/drugi-stepen/7695-2022   https://www.kpu.edu.rs/cms/upis/doktorske-studije/7696-2022-2023
Спортске игре у месту Римске Топлице и Радече

Спортске игре у месту Римске Топлице и Радече

У периоду од 15.09. до 17.09.2022.године у организацији Полицијског синдиката Словеније одржане…
Успех на Трибалион трци на Златибору

Успех на Трибалион трци на Златибору

У суботу 17.09.2022. године на Торнику на Златибору, одржан је 8. Трибалион,…