25.11.2020

КЦ Сремска Митровица (СГ ПИ и СГ Саобраћај) – Подељено 40 пари чизама

8. децембра 2016.

Јуче су у Сремској Митровици председнице СГ ПИ и СГ Саобраћај Данијела Марковић и Марија Богићевић, поделиле члановима својих група 40 пари чизама чувене марке Magnum. Члановима је омогућено плаћање путем административних забрана на осам рата и то у укупном износу од само 5.000 динара. Скоро две трећине преосталог износа покриће ове две синдикалне групе.
carape1
Председница СГ ПИ Данијела Марковић

Чланови су углавном узимали скупље моделе искористивши тако јединствену прилику да по нижој цени имају квалитену обућу. Тако се нпр могао купити и познатији модел Magnum Lynx 8.0 за само 5.000 динара!

Ми смо се договориле да ова акција буде приоритет за члановиме синдиката  који раде са мигрантима на граничном прелазу Шид. Услови рада су тамо отежани а додатно ће ситуацију отежати предстојећа зима. Овим путем бих се захвалила на сарадњи представницима фирме Хорус из Београда Владимиру Ковачевићу и Ивану Михаиловићу.
carape2
Ове две синдикалне групе планирају да у наредном периоду наставе организовање сличних акција а највероватније ће следећа на реду бити подела радних комбинезона.

П. Радојичић
Б. Јовановић

Тренутно има 5 коментара

 1. jova каже:

  a gde su čizme za ostatak članstva

  1. администратор каже:

   руководства у Сремској Митровици су донацијама обезбедиле новац за чизме, такође и друге синдикалне групе су имале сличне донације, разговарајте на ову тему са вашим руководством

 2. Dragan каже:

  Super!!! Nema sta!!! Sada poslodavac nema obavezu da nabavlja obucu! Vi ste dobar sindikat a ostali su losi! Zaista nemam reci koliko je ovo besmisleno! Dok neko organizuje protest i smrzava se iz nedelje u nedelju za interes svih radnika MUP-a,neko one poslove.koji su obaveza poslodavca!!! Kompletno ludilo!!!

  1. jovan каже:

   а шта је требало да чекамо да се послодавац смилује и да дотле људи иду боси или да као синдикат помогнемо колико можемо и како можемо што смо и урадили? друго, то што смо урадили не значи да послодавац и даље није у обавези да ради своје. што се тиче ових што се смрзавају питајте их где су били када смо ми и још три синдиката штрајковали. погледајте видео дана на нашем сајту па ћете сазнати. поента је искреним намерама за бољитак, јер да су је имали прошли пут би нам се придружили уместо што су филозофирали

   1. Misa каже:

    Nego ja ocu istupnicu …. Zasto u sidu nema sindikalne akcije ….

Нема коментара.

Корисни линкови