24. avgust 2021.

KC Sremska Mitrovica – Primer odlične saradnje NSP i načelnika PU

KC Sremska Mitrovica ističe da je saradnja sa načelnikom PU Sremska Mitrovica u svakome segmentu prožeta razumevanjem i međusobnim podržavanjem. Svako dosadašnje obraćanje u vezi bilo kog problema koji opterećuje policijske službenike je od strane načelnika Mandića sagledano blagovremeno i po istome je rešeno na najbolji i najefikasiji način.

Načelnik Mandić je uvek, bez izuzetka, primao predstavnike NSP i svaki problem je sagledavao profesionalno i iste rešavao direktno i bez zadrške, bez birokratkih izgovora i odlaganja. Takav pristup u radu i ophođenju prema predstavnicima NSP-a doprineo je da se članstvo našeg sindikata svakim danom uvećava a rukovodioca NSPa ovakvom podrškom budu postaknuto da što aktivnije deluju u rešavanju problema članova odnosno službenika Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici.

Kao primer dobre prakse, ističemo da je sa načelnikom Mandićem moguće rešiti nabavku bilo koje opreme ad hok, ako se na problem određene org. Jedinice ukaže, prerasporedom sredstava. Ako je kojim slučajem, vremenski problem ograničen, načelnik će na osnovu problema koji navedemo i u našem SMS.u uzeti za shodno da izađe u susret. Ovo poslednje ističemo jer nas niko ne uslovljava da pišemo mejlove, da šaljemo zahteve službenom poštom, što je takođe pokazatelj da je načelniku Mandiću, zadovoljno ljudstvo, imperativ kojim se rukovodi.

Saradnja se svakodnevno unapređuje, službenici Policijske uprave i članovi NSP.a su zadovoljni a nama predstavnici NSP.a ostaje samo da uslove rada poboljšamo odnosno prepoznamo gde je moguće iste unaprediti.

Na kraju, ističemo da je profesionalnost i tolerancija načelnika Policijske uprave ključ dobre i kvalitetne saradnje na obostranu korist službenicima Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije a nadasve i nama, sindikalnim predstavnicima NSP.a.

983
image_printPrint