• 11 aprila, 2022
  • 1879

KC Šabac – Završene 8. sportske igre GOSTOVALI I POM. MINISTRA MUP-A ILIĆ I OLIMPIJSKI ŠAMPION GRBIĆ!

KC Šabac – Završene 8. sportske igre GOSTOVALI I POM. MINISTRA MUP-A ILIĆ I OLIMPIJSKI ŠAMPION GRBIĆ!

Proteklog vikenda su na Tari završene 8. sportske igre u organizaciji NSP KC Šabac. Igre su kao i ranijih godina počele u četvrtak, a zvanično su završene u subotu. Šest ekipa se takmičilo u 13 sportskih disciplina, a osim takmičara, igrama je ukupno prisustvovalo 320 drugih članova, funkcionera i prijatelja sindikata i koordinacionog centra Šabac. Primetan je bio veliki broj dece što je i u skladu sa ovogodišnjim sloganom igara Porodica na prvom mestu.

Igre su uveličala dva Vladimira, pomoćnik ministra MUP-a Vladimir Ilić koji je u subotu na svečanoj večeri zvanično zatvorio igre i olimpijski šampion Vladimir Grbić koji je pobedničkoj ekipi uručio pehar.

Iako smo i ranijih godina imali prilike da se uverimo u gostoprimstvo i ljubaznost prema svakom gostu kao i profesionalnom pristupu celokupnom događaju, rukovodstvo KC Šabac je nesumnjivo sve to ponovo podiglo na još viši nivo. Ovaj put se posebno istakao sekretar KC Šabac Branko Borić koji je odlično vodio program igara proteklih dana.  

Borić uručuje zahvalnicu KC Šabac direktoru VU Omorika Ljupku Ćiroviću

Od brojne dece, preko pomenutih 13 sportskih disciplina, 320 učesnika, 4 dana igara, do svečane večere na kojoj su kao i jesenas prisutne oduševili Marko Tadić bend i KUD Milenko Topalović iz Bajine Bašte, i na kraju specijalnih gostiju i prijatelja KC Šabac, možemo samo da zaključimo da protekle 8. sportske igre bile izuzetne u svakom smislu. 

Foto galeriju možete pogledati klikom na ovaj link.

Slične vesti

Sretenje-Dan državnosti Republike Srbije

Sretenje-Dan državnosti Republike Srbije

Nezavisni sindikat policije svojim članovima i svim zaposlenima u ministarstvu želi srećan…
Upis u školu

Upis u školu

KONKURS ZA UPIS 224 UČENIKA U PRVI RAZRED SREDNJE ŠKOLE UNUTRAŠNJIH POSLOVA…