• 20 oktobra, 2021
  • 230

KC Šabac – Proslavljeno 10 godina od osnivanja

KC Šabac – Proslavljeno 10 godina od osnivanja

Prošle nedelje je na Tari u hotelu Omorika proslavljeno 10 godina od osnivanja KC Šabac. 16. oktobra 2011. godine osnovan je ovaj koordinacioni centar i tom prilikom je brojao 136 članova. Danas je taj broj višestruko veći i sada je dostigao neverovatnih 812!

Ovaj podatak nije jedini impozantan u biografiji KC Šapca. Pored proslave jubileja, organizovane su i sportske igre za članove, a ceo događaj je trajao četiri dana, od prošlog četvrtka do nedelje. Celokupnom događaju prisustvovalo je više od 300 članova KC Šapca i članova njihovih porodica uz 50 gostiju, funkcionera sindikata i prijatelja ovog ogranka NSP-a. Koliko je ovo zahtevan posao u svakom smislu, govori i podatak da pripreme praktično traju tokom cele godine!

Takmičenje je počelo u četvrtak kada su na terene izašle ekipe u odbojci, košarci, stonom-tenisu i pikadu. Naredni dan bio je rezervisan za fudbal a subota za nadvlačenje konopca u svim kategorijama. Takmičenje je organizovano za muškarce, žene i decu koja su se posebno zabavljala i kojima je posvećena posebna pažnja tokom manifestacije.

Ono što je razbilo rutinu igara koje sindikat inače organizuje, bila su nadmetanja u kuvanju kotlića, plivanju za decu do 6. razreda i vaterpolu u kome je učestvovalo čak šest ekipa!

Ukupni pobednici igara su NSP SGP Mali Zvornik i SGP Trbušnica koja je za jedan bod pobegla ekipi KSG Šabac.

Predsedavajući predsedništva NSP i ujedno predsednik i jedan od osnivača KC Šabac Veselin Nikolić, u subotu popodne je u svečanoj sali uručio zahvalnice gostima.

Nešto kasnije je organizovana svečana večera uz odličnu muziku koju nam je izveo Marko Tadić bend i Magdalena Vračić. Pored ovog sjajnog benda, gosti su imali prilike i da uživaju u igrama KUD- a Milenko Topalović iz Bajine Bašte, a nešto kasnije atmosferu su na još viši nivo podigli trubači.

Na kraju da zaključimo da je organizacija bila bez greške, uz izuzetno srdačan doček i atmosferu koja se nažalost danas sve ređe viđa. Šapčani su se pokazali ne samo kao poslovni ljudi, nego kao i dobri domaćini i prijatelji. Zato su i postigli sve navedeno i još mnogo toga što nije stalo u ovaj tekst.
Nezavisni sindikat policije želi rukovodstvu i svim članovima KC Šabac srećan rođendan i dalji uspeh u radu!
Ovde možete pogledati fotografije .

Slične vesti

Akcija dobrovoljnog davanja krvi

Akcija dobrovoljnog davanja krvi

U organizaciji Instituta za transfuziju krvi Kragujevac, pripadnici Odreda Žandarmerije u Kraljevu…
Objavljen konkurs za upis na Kriminalističko-policijsku akademiju

Objavljen konkurs za upis na Kriminalističko-policijsku akademiju

Konkurs za upis na Kriminalističko-policijsku akademiju :https://www.kpu.edu.rs/cms/upis/drugi-stepen/7695-2022  https://www.kpu.edu.rs/cms/upis/doktorske-studije/7696-2022-2023
Sportske igre u mestu Rimske Toplice i Radeče

Sportske igre u mestu Rimske Toplice i Radeče

U periodu od 15.09. do 17.09.2022.godine u organizaciji Policijskog sindikata Slovenije održane…