• 20 октобра, 2021
  • 762

КЦ Шабац – Прослављено 10 година од оснивања

КЦ Шабац – Прослављено 10 година од оснивања

Прошле недеље је на Тари у хотелу Оморика прослављено 10 година од оснивања КЦ Шабац. 16. октобра 2011. године основан је овај координациони центар и том приликом је бројао 136 чланова. Данас је тај број вишеструко већи и сада је достигао невероватних 812!

Овај податак није једини импозантан у биографији КЦ Шапца. Поред прославе јубилеја, организоване су и спортске игре за чланове, а цео догађај је трајао четири дана, од прошлог четвртка до недеље. Целокупном догађају присуствовало је више од 300 чланова КЦ Шапца и чланова њихових породица уз 50 гостију, функционера синдиката и пријатеља овог огранка НСП-а. Колико је ово захтеван посао у сваком смислу, говори и податак да припреме практично трају током целе године!

Такмичење је почело у четвртак када су на терене изашле екипе у одбојци, кошарци, стоном-тенису и пикаду. Наредни дан био је резервисан за фудбал а субота за надвлачење конопца у свим категоријама. Такмичење је организовано за мушкарце, жене и децу која су се посебно забављала и којима је посвећена посебна пажња током манифестације.

Оно што је разбило рутину игара које синдикат иначе организује, била су надметања у кувању котлића, пливању за децу до 6. разреда и ватерполу у коме је учествовало чак шест екипа!

Укупни победници игара су НСП СГП Мали Зворник и СГП Трбушница која је за један бод побегла екипи КСГ Шабац.

Председавајући председништва НСП и уједно председник и један од оснивача КЦ Шабац Веселин Николић, у суботу поподне је у свечаној сали уручио захвалнице гостима.

Нешто касније је организована свечана вечера уз одличну музику коју нам је извео Марко Тадић бенд и Магдалена Врачић. Поред овог сјајног бенда, гости су имали прилике и да уживају у играма КУД- а Миленко Топаловић из Бајине Баште, а нешто касније атмосферу су на још виши ниво подигли трубачи.

На крају да закључимо да је организација била без грешке, уз изузетно срдачан дочек и атмосферу која се нажалост данас све ређе виђа. Шапчани су се показали не само као пословни људи, него као и добри домаћини и пријатељи. Зато су и постигли све наведено и још много тога што није стало у овај текст.
Независни синдикат полиције жели руководству и свим члановима КЦ Шабац срећан рођендан и даљи успех у раду!
Овде можете погледати фотографије .

Сличне вести

Срећан Аранђеловдан свим припадницима Специјалне антитерористичке јединице

Срећан Аранђеловдан свим припадницима Специјалне антитерористичке јединице

У име Независног синдиката полиције желим да честитам славу Свети архангел Михаило,…
Помен трагично погинулом колеги – Грофовски турнир у малом фудбалу

Помен трагично погинулом колеги – Грофовски турнир у…

Помен трагично погинулом колеги на простору КиМ 1989 године Чизмадија Јаношу. Грофовски…
Руководство НСП СГ Стари Град донирало је полицијској станици Стари Град два мултифункционална уређаја

Руководство НСП СГ Стари Град донирало је полицијској…

Руководство НСП СГ Стари Град донирало је полицијској станици Стари Град два…