• 13 avgusta, 2021
  • 434

KC Šabac – Član NSP Dane Pepić postigao veliki sportski uspeh!

KC Šabac – Član NSP Dane Pepić postigao veliki sportski uspeh!

Pored svih mera koje naš sindikat preduzima u cilju borbe za što bolje uslove rada, NSP KC Šabac uporedo prati i učestvuje i u sportskim manifestacijama ne samo u organizaciji našeg sindikata, nego i u režiji drugih institucija u kojima učestvuju i naši članovi. Između ostalog, među našim članovima ima dosta uspešnih sportista i mi smo ponosni na sve njih jer NSP KC Šabac je već 4 godine pobednik Sportskih igara u organizaciji NSP i verujemo da je upravo posvećenost i ulaganje u sport koje godinama praktikujemo, znatno doprinela takvom uspehu.

Najnoviji povod zbog kojeg smo svi ponosni kako ponaosob tako i celini kao KC Šabac, je i taj što je naš dugogodišnji član i Predsednik SG PS Mali Zvornik Dane Pepić uspešno prošao polaganje održano u Italiji za međunarodnog džudo sudiju u IJF organizaciji džudo sporta, čime je zvanično postao i uvršćen je na međunarodnu listu IJF sudija ovog olimpijskog sporta. Podatak da se Dane Pepić nalazi u grupi od četiri sudije u istoriji koji dolaze iz R.Srpske, odnosno F.BiH, koji su ikada imali ovo zvanje kao i da u Srbiji ima šest sudija međunarodnog ranga od kojih je četvoro aktivno, čine ovaj uspeh još većim.

Mi kako jedini reprezentativni sindikat u MUP-a imamo obavezu ali i čast da podržimo ovakve uspehe naših članova koji su ponos naše organizacije.

Vaš NSP KC Šabac

Slične vesti

Objavljen konkurs za upis na Kriminalističko-policijsku akademiju

Objavljen konkurs za upis na Kriminalističko-policijsku akademiju

Konkurs za upis na Kriminalističko-policijsku akademiju :https://www.kpu.edu.rs/cms/upis/drugi-stepen/7695-2022  https://www.kpu.edu.rs/cms/upis/doktorske-studije/7696-2022-2023
Sportske igre u mestu Rimske Toplice i Radeče

Sportske igre u mestu Rimske Toplice i Radeče

U periodu od 15.09. do 17.09.2022.godine u organizaciji Policijskog sindikata Slovenije održane…
Uspeh na Tribalion trci na Zlatiboru

Uspeh na Tribalion trci na Zlatiboru

U subotu 17.09.2022. godine na Torniku na Zlatiboru, održan je 8. Tribalion,…