• 13 августа, 2021
  • 433

КЦ Шабац – Члан НСП Дане Пепић постигао велики спортски успех!

КЦ Шабац – Члан НСП Дане Пепић постигао велики спортски успех!

Поред свих мера које наш синдикат предузима у циљу борбе за што боље услове рада, НСП КЦ Шабац упоредо прати и учествује и у спортским манифестацијама не само у организацији нашег синдиката, него и у режији других институција у којима учествују и наши чланови. Између осталог, међу нашим члановима има доста успешних спортиста и ми смо поносни на све њих јер НСП КЦ Шабац је већ 4 године победник Спортских игара у организацији НСП и верујемо да је управо посвећеност и улагање у спорт које годинама практикујемо, знатно допринела таквом успеху.

Најновији повод због којег смо сви поносни како понаособ тако и целини као КЦ Шабац, је и тај што је наш дугогодишњи члан и Председник СГ ПС Мали Зворник Дане Пепић успешно прошао полагање одржано у Италији за међународног џудо судију у IJF организацији џудо спорта, чиме је званично постао и увршћен је на међународну листу IJF судија овог олимпијског спорта. Податак да се Дане Пепић налази у групи од четири судије у историји који долазе из Р.Српске, односно Ф.БиХ, који су икада имали ово звање као и да у Србији има шест судија међународног ранга од којих је четворо активно, чине овај успех још већим.

Ми како једини репрезентативни синдикат у МУП-а имамо обавезу али и част да подржимо овакве успехе наших чланова који су понос наше организације.

Ваш НСП КЦ Шабац

Сличне вести

Објављен конкурс за упис на Криминалистичко-полицијску академију

Објављен конкурс за упис на Криминалистичко-полицијску академију

Конкурс за упис на Криминалистичко-полицијску академију : https://www.kpu.edu.rs/cms/upis/drugi-stepen/7695-2022   https://www.kpu.edu.rs/cms/upis/doktorske-studije/7696-2022-2023
Спортске игре у месту Римске Топлице и Радече

Спортске игре у месту Римске Топлице и Радече

У периоду од 15.09. до 17.09.2022.године у организацији Полицијског синдиката Словеније одржане…
Успех на Трибалион трци на Златибору

Успех на Трибалион трци на Златибору

У суботу 17.09.2022. године на Торнику на Златибору, одржан је 8. Трибалион,…