• 16 novembra, 2021
  • 247

KC Prokuplje – Nađena rešenja za uočene nepravilnosti

KC Prokuplje – Nađena rešenja za uočene nepravilnosti

U vezi sastanka sa Načelnikom PU u Prokuplju održanog dana 03.11.2021. godine, koje je rukovodstvo NSP  iniciralo, u ime članova KC Prokuplja i u svoje lično ime imam obavezu da se zahvalim predsedavajućem Predsedništva Veselinu Nikoliću i članu predsedništva Saši Dimitrijeviću kao i rukovodstvu MUP koji su u kratkom periodu rešili deo problema na koji smo ukazali.

Naime već sledećeg dana održan je sastanak nadležnih u PU Prokuplje postupajući po našoj sugestiji, uočili su  problem oko obračuna Naknade za dolazak i odlazak sa rada i tom  prilikom konstatovali da su pogrešno obračunavali iste, data  je instrukcija da se to ispravi i uvažena je inicijativa predsedavajućeg Predsedništva Veselina Nikolića da se sačini Sporazum o naknadi štete kako bi se izbegli nepotrebni  sudski troškovi.

Što se tiče  podnošenja i vođenja velikog broja disciplinskih postupaka  imamo obećanje da će se svaki slučaj posebno sagledati a mi kao kao najbrojniji i najveći sindikat u MUP-u, a takođe i u PU Prokuplje jer su nam članovi dali podršku i okupljamo preko 60 procenata zaposlenih u PU Prokuplje, kao i do sada pružićemo podršku i pomoć svojim članovima.

KC Prokuplje Dejan Radović

Slične vesti

ODRŽANA VANREDNA SKUPŠTINA KC DS I NM

ODRŽANA VANREDNA SKUPŠTINA KC DS I NM

Dana 05.10.2022. godine u 14,00 časova održana je vanredna Skupština KC DS…
Kupovina stanova pod povoljnijim uslovima

Kupovina stanova pod povoljnijim uslovima

Obaveštavamo zaposlene u MUP-u da je dana 04.10.2022. godine raspisan javni poziv…