• 6 априла, 2020
  • 377

КЦ Пријепоље – Донације колегама

КЦ Пријепоље – Донације колегама

Руководство независног синдиката полиције Координациони центар Пријепоље је у претходном периоду уручило низ донација колегама. Тако смо у наставном центру ПЈП Јасеново колегама уручили један ТВ пријемник и један мини електрични шпорет.

Уручена је и извесна количина канцеларијског намештаја, фотеља,клима уређаја и штампача. Организовањем руководстава синдикални група у ванредној ситуацији обезбеђена су три безконтактна топломера,  преко 600 комада платнених заштитних маски и 1000 комада заштитних рукавица, као и средстава за дезинфекцију.    Колеге из ПС Нова Варош су уложили велики труд у реновирање службених просторија и велике похвале за њихово ангажовање.

Овом приликом се захваљујемо ПП „Компа-текс“ из Прибоја које је за потребе полиције сашило и донирало преко 500 комада  платнених маски на чему им се захваљујемо.  Такође се захваљујемо и народном посланику из Прибоја г-дину Крсту Јањушевићу , који је за потребе полиције обезбедио више комада визира који ће колегама користити у свакодневном раду. Независни синдикат полиције КЦ Пријепоље ће и у наредном периоду радити у интересу свих полицијских службеника . Све колеге  које су због вируса КОВИД-19 у ситуацији  изолацији или самоизолације могу се обратити свом синдикалном представнику за било какву помоћ.

Руководство КЦ Пријепоље

Сличне вести

Обавештавамо чланове НСП да је потписан Протокол о сарадњи са  Универзитетом „УНИОН – НИКОЛА ТЕСЛА“

Обавештавамо чланове НСП да је потписан Протокол о…

Обавештавамо чланове НСП да је потписан Протокол о сарадњи са  Универзитетом „УНИОН…
ПРЕДСЕДАВАЈУЋИ ПРЕДСЕДНИШТВА НА СВЕЧАНОЈ АКАДЕМИЈИ У СОПОТУ

ПРЕДСЕДАВАЈУЋИ ПРЕДСЕДНИШТВА НА СВЕЧАНОЈ АКАДЕМИЈИ У СОПОТУ

Дана 24.02.2024. године на позив министра унутрашњих послова Братислава Гашића, испред Независног…
Сретење-Дан државности Републике Србије

Сретење-Дан државности Републике Србије

Независни синдикат полиције својим члановима и свим запосленима у министарству жели срећан…