• 6 априла, 2020
  • 310

КЦ Пријепоље – Донације колегама

КЦ Пријепоље – Донације колегама

Руководство независног синдиката полиције Координациони центар Пријепоље је у претходном периоду уручило низ донација колегама. Тако смо у наставном центру ПЈП Јасеново колегама уручили један ТВ пријемник и један мини електрични шпорет.

Уручена је и извесна количина канцеларијског намештаја, фотеља,клима уређаја и штампача. Организовањем руководстава синдикални група у ванредној ситуацији обезбеђена су три безконтактна топломера,  преко 600 комада платнених заштитних маски и 1000 комада заштитних рукавица, као и средстава за дезинфекцију.    Колеге из ПС Нова Варош су уложили велики труд у реновирање службених просторија и велике похвале за њихово ангажовање.

Овом приликом се захваљујемо ПП „Компа-текс“ из Прибоја које је за потребе полиције сашило и донирало преко 500 комада  платнених маски на чему им се захваљујемо.  Такође се захваљујемо и народном посланику из Прибоја г-дину Крсту Јањушевићу , који је за потребе полиције обезбедио више комада визира који ће колегама користити у свакодневном раду. Независни синдикат полиције КЦ Пријепоље ће и у наредном периоду радити у интересу свих полицијских службеника . Све колеге  које су због вируса КОВИД-19 у ситуацији  изолацији или самоизолације могу се обратити свом синдикалном представнику за било какву помоћ.

Руководство КЦ Пријепоље

Сличне вести

Последњи поздрав Милану Младеновићу

Последњи поздрав Милану Младеновићу

  Последњи поздрав драгом колеги и нашем дугогодишњем члану Младеновић Милану из…
ПРАВИ ХЕРОЈИ!!

ПРАВИ ХЕРОЈИ!!

Полицајци Дејан и Марко спасили живот девојци!! Припадници Интервентне патроле ПИ Кикинда…