• 21 фебруара, 2020
  • 437

КЦ Пријепоље – Акција набавке информатичке опреме и инвентара за канцеларије

КЦ Пријепоље – Акција набавке информатичке опреме и инвентара за канцеларије

Независни синдикат полиције Координациони центар Пријепоље је путем активности председника синдикалних група , као и уз помоћ симпатизера синдиката набавио више комада информатичке опреме почевши од компјутера, штампача , тонера затим канцеларијског намештаја , канцеларијских фотеља , тв пријемника, клима уређаја   и др., које ћемо у зависности од потребе уручити нашим колегама на подручју  које покрива Полицијска управа Пријепоље као и Регионални центар граничне полиције ка Црној Гори. Независни синдикат полиције КЦ Пријепоље је помогао у опремању радног простора у ПС Прибој,СПИ Пријепоље, ПС Нова Варош ,ПО Сјеница,ПС Пријепоље и ПО Бродарево, где се овом приликом захваљујемо колегама које су радили на адаптацији просторија и тако несебично дале свој допринос у сад лепшем радном окружењу.

У наредном периоду смо акценат дали на стварање што бољег радног амбијента на ГП Гостун,где се колеге свакодневно сусрећу са проблемима основне елементарне природе и где су услови за рад сведени на минимум.

Значајно је напоменути хуманост коју су исказале све колеге у акцији помоћи у лечењу детета колеге Давидовић Дејана из Нове Вароши.Наиме,залагањем председника НСП СГ Нова Варош Цупара Спаса и одбора у саставу Матовић Сретен, Стојић Слободан и Хоџић Маида као и осталих чланова ове синдикалне групе прикупљена је помоћ у износу од 1.500.000,00 динара.Велика захвалност свим колегама ПУ Пријепоље и Регионалног центра граничне полиције ка Црној Гори где је акцију водила Селма Козица председник НСП СГ СГП Пријепоље.Наравно,учешће је узео и велики број грађана и симпатизера нашег синдиката. У сваком моменту колеге могу да рачунају на нас и нашу помоћ било да се ради о радно правном статусу или пак проблему неке друге природе,где треба исказати хуманост и слоидарност. Сваким даном смо све јачи и зато хвала колегама које су нам у претходном периоду дале поверење, учланивши се у Независни синдикат полиције.

 

Координациони центар Пријепоље

Сличне вести

Сретење-Дан државности Републике Србије

Сретење-Дан државности Републике Србије

Независни синдикат полиције својим члановима и свим запосленима у министарству жели срећан…
Упис у школу

Упис у школу

КОНКУРС ЗА УПИС 224 УЧЕНИКА У ПРВИ РАЗРЕД СРЕДЊЕ ШКОЛЕ УНУТРАШЊИХ ПОСЛОВА…