• 22 августа, 2021
  • 153

КЦ Пирот – Похвала за наше чланове!

КЦ Пирот – Похвала за наше чланове!

Припадници граничне полиције РЦ према Бугарској на граничном прелазу Градина запленили су више од 13 килограма хероина и ухапсили М. Р. (29) због сумње да је извршио кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога.

Полицијски службеници су на улазу у Републику Србију приликом контроле возила „Порше хибрид“ швајцарских регистарских ознака пронашли 51 пакет са хероином.Осумњиченом је одређено задржавање до 48 сати и он ће, уз кривичну пријаву, бити приведен надлежном тужилашту.

Поносно истичемо да су полицајци који су пронашли дрогу чланови НСП КЦ Пирот и овим путем им честитамо на овом изузетном резултату!Такође напомињемо да ово није први случај проналаска веће количине дроге и опојних средстава о чему говоре и раније заплене. Регионални Центар према Бугарској налази се Балканској рути транспорта дроге, а велике гужве и мањи број полицајаца на прелазу додатно говори колико су припадници Регионалног центра предани и посвећени свом раду на челу са новим начелником Регионалног центра пуковником полиције Славољубом Мадићем.

Сличне вести

Нова уредба

Нова уредба

У „Службеном гласнику РС“ број 88/22 од дана 05.08.2022.године објављена је Уредба…
Исплата дневница, исплата накнаде за долазак и одлазак са рада (путни трошкови)

Исплата дневница, исплата накнаде за долазак и одлазак…

Независни синдикат полиције је од надлежних у МУП-у добио информацију да ће…
СТАТУТ НЕЗАВИСНОГ СИНДИКАТА ПОЛИЦИЈЕ

СТАТУТ НЕЗАВИСНОГ СИНДИКАТА ПОЛИЦИЈЕ

I ОПШТЕ ОДРЕДБЕ Члан 1. Статутом Независног синдиката полиције (у даљем тексту…