• 22 августа, 2021
  • 512

КЦ Пирот – Похвала за наше чланове!

КЦ Пирот – Похвала за наше чланове!

Припадници граничне полиције РЦ према Бугарској на граничном прелазу Градина запленили су више од 13 килограма хероина и ухапсили М. Р. (29) због сумње да је извршио кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога.

Полицијски службеници су на улазу у Републику Србију приликом контроле возила „Порше хибрид“ швајцарских регистарских ознака пронашли 51 пакет са хероином.Осумњиченом је одређено задржавање до 48 сати и он ће, уз кривичну пријаву, бити приведен надлежном тужилашту.

Поносно истичемо да су полицајци који су пронашли дрогу чланови НСП КЦ Пирот и овим путем им честитамо на овом изузетном резултату!Такође напомињемо да ово није први случај проналаска веће количине дроге и опојних средстава о чему говоре и раније заплене. Регионални Центар према Бугарској налази се Балканској рути транспорта дроге, а велике гужве и мањи број полицајаца на прелазу додатно говори колико су припадници Регионалног центра предани и посвећени свом раду на челу са новим начелником Регионалног центра пуковником полиције Славољубом Мадићем.

Сличне вести

Последњи поздрав Милану Младеновићу

Последњи поздрав Милану Младеновићу

  Последњи поздрав драгом колеги и нашем дугогодишњем члану Младеновић Милану из…
ПРАВИ ХЕРОЈИ!!

ПРАВИ ХЕРОЈИ!!

Полицајци Дејан и Марко спасили живот девојци!! Припадници Интервентне патроле ПИ Кикинда…