01.10.2020

Број чланова

Добродошли на сајт јединог репрезентативног синдиката у МУП-у!

КЦ Панчево – Значајан број нових чланова и оснивање нових група

14. јуна 2017.

У понедељак 12. јуна у Панчеву су одржани састанци на коме су са једне стране присуствовали председавајући председништва Велимир Лукић са најближим сарадницима а са друге председница КЦ Панчево Сања Комненовић и новопридошли чланови овог координационог центра. Повод за овај сусрет било је упознавање и разговор са члановима две новоосноване синдикалне групе. У питању су СГ Ковин који броји 35 чланова и СГ Панчево север са 28 нових чланова.

На састанку се разговарало о условима рада, питањима у вези опреме, правним тумачењима… Према речима председнице Комненовић, једно од важнијих и конкретнијих питања био је и спор у вези путних трошкова приликом мобилизације ватрогасне службе који им се тренутно не исплаћује. Договорено је да се у наредном периоду руководство синдиката ангажује на решавању овог проблема.

Иначе, поред Лукића састанцима у Панчеву присуствовали су и чланови председништва и ИО синдиката,  Дарко Стојановић, Миомир Војиновић и Александар Симић који су овом приликом посетили и ПС Ковин и испред Независног синдиката полиције донирали клима уређај дежурној служби.

Посебно вреди поменути да се у овај координациони центар у последњих месец и по дана учланило више од 100 нових колега што је за сваку похвалу и чиме се практично одаје поверење и признање раду Независног синдиката полиције!

Руководству и члановима СГ Ковин и СГ Панчево север желимо среће и успеха у даљем раду!

 

Изабрана руководства група

 

СГ Ковин

председник                      Милан Антонијев

потпредседници              Александар Симеоновић и Зоран Лемаић

секретар                           Данијела Златковић

 

СГ Панчево север          

председник                      Драган Аврамовић

потпредседници              Славко Радаковић и Милан Јаковљевић

секретар                            Синиша Јакшић

 

 Одбор за медије и маркетинг

Корисни линкови