28.11.2020

КЦ Панчево (СГ Вршац) – Велико признање нашем члану на међународном такмичењу!

14. марта 2018.

Члан Независног синдиката полиције СГ РЦ Вршац, самостални полицијски инспектор Далибор Вујичин, остварио је изузетан резултат и на најбољи начин афирмисао полицију Р. Србије на недавно одржаној обуци у Будимпешти, Мађарска.

У периоду од 08.01.2018. – 23.02.2018. године одржана је обука на Међународној полицијској академији ILEA у Будимпешти, на тему „Спровођење Закона и развој вештина руковођења“, у организацији девет федералних агенција Сједињених америчких држава (FLETC, DSS, ATF, CBP, ICE, USSS, IRS, DEA и FBI).

Као једном од 50 учесника из четири државе, Далибору Вујичин припала је част да буде награђен и као најбољи из делегације Р. Србије, али и као најбољи појединац из целе групе због исказаних резултата, залагања и заслуга током ове седмонедељне обуке.

Тренутно ради у Одсеку за КПДГ у РЦ према Румунији – Север у Вршцу, а као помоћник Опуномоћеника државне границе Србије и Румуније за Сектор 2 Вршац, задужен је за коресподенцију са граничном полицијом Румуније у Темишвару.

Завршио је СШУП у Сремској Каменици (25. класа) и Полицијску академију (4. класа), као и курсеве у организацији OSCE, UN и DCAF. Говори још и румунски, енглески и немачки језик.

Све честитке нашем колеги Далибору, са жељом да и убудуће на најбољи начин представља МУП Р. Србије и Независни синдикат полиције.

Корисни линкови