28.11.2020

КЦ МУП Београд (СГ ОЖБ) – Отворене просторије НСП у Раковици

26. маја 2016.

Данас је у бази Жандармерије у Раковици отворена просторија нашег синдиката. Око 9 часова председавајући председништва Независног синдиката полиције Велимир Лукић је поздравио команданта Жандармерије Горана Драговића и Бору Гладовића команданта одреда ове јединице.
zan1
Командант Драговић је у поздравном говору окупљенима нагласио да је задовољан данашњим догађајем и да „Жандармерија има добру сарадњу са Независним синдикатом полиције“. Захваливши се на подршци и помоћи коју пружа наша организација како јединици тако и њему лично, Драговић је истакао да ће нам изаћи у сусрет где год будемо имали проблем.
zan2
Присутнима се потом обратио Лукић рекавши да верује да ћемо „Оправдати поверење које нам је пружено овим чином“ и да је сарадња синдиката и Жандармерије на највишем нивоу до сада. „Ми не само да нећемо бити на супротстављеним странама него су нам и интереси заједнички а то је борба за боље услове рада наших колега“, рекао је на крају Лукић.

Иначе свечаном отварања су присуствовали, члан Надзорног одбора НСП Желимир Попић, мајор полиције Слободан Обреновић и други припадници синдиката и жандармерије.


Одбор за медије НСП
Петар Радојичић

Корисни линкови