05.12.2020

КЦ Краљево – Основана нова синдикална група

7. марта 2018.

Велика офанзива руководства НСП по целој Србији и континуирано приступање запослених у министарству нашем синдикату, несмањеним темпом се наставља и у овој години. Јалови покушаји оспоравања приступница, лажне информације о бројности НСП и разне измишљотине најпре по питању броја чланова падају у воду из недеље у недељу приступањем нових чланова Независном синдикату полиције.

Такав догађај смо имали јуче и у Рашкој где је основана још једна синдикална група (СГ Рашка) а која ће осим 20 нових чланова имати и придружених 30 чланова из КЦ Краљево.

Оснивачком Скупштином ове групе руководили председник КЦ Краљево Александар Симић, председавајући Председништва НСП Велимир Лукић и чланови Председништва Срђан Јовановић и Миомир Војиновић.

За председника групе чланови су изабрали Дејана Шћеловића, потпредседници ће бити Бобан Пановић и Горан Пајовић а функцију секретара обављаће Александар Влајовић.

Након оваквих вести само нам преостаје да захвалимо на поверењу новопридошлим колегама а руководству СГ Рашка и члановима групе желимо успех у будућем раду!

Одбор за медије и маркетинг

Корисни линкови