25.09.2020

Број чланова

Добродошли на сајт јединог репрезентативног синдиката у МУП-у!

КЦ Крагујевац – Одржан састанак руководства НСП са члановима КЦ Крагујевац

29. јуна 2017.

Дана 27.06.2017.године са почетком у 13,00 сати одржан је састанак и презентација Независног синдиката полиције КЦ Крагујевац. На састанку су присуствовали председавајући председништва Велимир Лукић, председник ИО Велимир Барбулов, зам.председника ИО Александар Симић као и руководство КЦ Крагујевац.

На састанку је присуствовало око седамдесет запослених укључујући и нову начелницу ПУ Крагујевац Јасмину Рајковић. Велики број присутних се активно укључио у састанак износећи проблеме који се тичу самих запослених, а са којима се сусрећу у свакодневном раду. Представници НСП након што су саслушали проблеме које имају запослени, предлоге и сугестије обратили  су се запосленима да ће у најскоријем року сардњи са новом начелницом  покушати да изнађу начин и реше их у потпуности.

Састанак је организован на иницијативу запослених који су у протеклом периоду изразили велико интересовање за рад и резултате који су постигнути деловањем активиста НСП КЦ Крагујевац на челу са председником КЦ Дејаном Павловићем.

КЦ Крагујевац у протеклом периоду је увећан за више од 200 чланова због чега је и основано неколико нових синдикалних група, СГ СПИ Крагујевац, СГ ОКП Крагујевац као и последња у низу, друга која делује у оквиру заопосених у полицији опште надлежности, СГ Одељење полиције, за чијег је председника изабрана Јасмина Петковић.

Све честитке новом руководству.

Руководство КЦ Крагујевац

Корисни линкови