02.12.2020

КЦ Бор – Завршене 3. спортске игре

11. јуна 2018.

Јуче су на су одржане треће мини спортске игре КЦ Бор, које су организоване у Спортском кампу ,,Караташ,, завода за спорт и медицину спорта Р.Србије у Кладову у организацији СГ Ђердап. Учествовале су све синдикалне групе на нивоу КЦ Бор, са око 70 учесника и 20 гостију. Од спортова је био мали фудбал, баскет и одбојка . Највиши учинак имају у освајању медаља СГ Неготин 2( два прва места одбојка и баскет), СГ Бор 3 (једно друго фудбал,и два трећа одбојка и баскет) , СГП СГ Ђердап 1 (једно друго одбојка),  и гости из Кординационог центра Зајечар 2 (једно друго баскет и једно треће фудбал),и гости из Р.Бугарске и њиховог синдиката ОД на МВР Видин  1 ( једно прво место фудбал).

Одлична организација и лепо време које је учесницима ишло на руку учинило је да игре од почетка до краја протекну онако како је планирано. Председник КЦ Бор Игор Николић је поздравио присутне и пожелео им пуно среће у спортским дисциплинама.

Након доделе захвалница спонзорима и пријатељима КЦ Бор, извршена је додела пехара и диплома такмичарима. 

После завршених спортских игара организован је ручак за све чланове и госте у Спортском кампу ,,Караташ,, завода за спорт и медицину спорта Р.Србије у Кладову.

Следеће године се видимо на четвртим мини спортским играма а до тада погледајте најзанимљивије тренутке у нашој фото галерији које смо јуче забележили!

Корисни линкови