25.11.2020

КЦ Бор – Одржан састанак координационог центра

29. марта 2018.

Дана 2018/03/29 године у ПУ Бор одржан је састанак Представника КЦ Бор (СГ Бор, СГ Неготин, СГ Мајданпек и СГ СГП Ђердап) где је присуствовао и адвокат Вучић Б.Поповић, где су изнети сви проблеми са којим се суочавају полицијски службеници на територији ПУ Бор и Регионалног центра према Румунији-југ.

Представници синдикалних група изнели су предлоге и сугестије за даљи рад у 2018.години, како би КЦ Бор повећао чланство који је више него задовољавајући. Разговарано је о квотама за спортске игре које се одржавају на Тари од 30.08 августа до 2018/02/08 године, где ће СГ Бор имати 7 учесника, СГ Неготин 7 учесника, СГ СГП Ђердап 4 учесника и СГ Мајданпек 2 учесника.

Одлучено је да се 2018/06/10 године, одрже Треће мини спортске игре КЦ Бор у Кладову. Централна предновогодишња прослава ПУ Бор и УГП-СГП одржаће се крајем децембра у Мајданпеку.

На велико задовољство морамо истаћи да су све Синдикалне групе потписале продужење уговора на још годину дана са Адвокатом Вучићем Б.Поповићем, који ће нас заступати у наредном периоду.

Од стране Независног синдиката полиције дониран је мултифункционалан штампач за потребе ПУ Бор.

 Руководство КЦ Бор

Корисни линкови