28.11.2020

КЦ Бор – Одржан састанак функционера синдикалних група и представника послодавца

25. септембра 2018.

Јуче је у Мајданпеку одржан је састанак представника КЦ Бор са почетком у 11.00 часова у просторијама општине Мајданпек, на коме су осим чланова синдиката присуствовали председник КЦ Игор Николић, председник СГ Мајданпек Горан Бучановић, председник СГ СГП Ђердап Иван Челенковић као и командир ПС Мајданпек Горан Черчелановић .

Разговарано је о свим проблемима које муче колеге у ПС Мајданпек,где је од стране руководства синдиката узето у обзир,и  где ће се помоћи око решавања истих у наредном периоду. Представници синдикалних група изнели су предлоге и сугестије за даљи рад у 2018 и 2019.години, како би КЦ Бор повећао чланство који је више него задовољавајући.

Разговарано је о организацији спортских игара које ће се одржавати у мају 2019.године у Доњем Милановцу у трајању од три дана,где ће организацију истих узети КЦ Бор и КЦ Зајечар.

Од стране Независног синдиката полиције дониран је један рачунар са пратећом опремом на коришћење члановима и осталим запосленима у Ватрогасно спасилачкој јединици у Мајданпеку где смо добили нове чланове.

Корисни линкови