23.10.2020

Број чланова

Добродошли на сајт јединог репрезентативног синдиката у МУП-у!

КЦ Београд – Уручени бицикли ПУ Чукарица

8. јула 2020.

Данас је на Ада Циганлији Независни синдикат полиције уручио 5 бицикала колегама из ПИ Чукарица које је донирала фирма Capriolo D.O.O из Бачке Тополе. Овом догађају су испред нашег синдиката присуствовали председник ИО Велимир Барбулов, који је потписник и иницијатор сарадње са овом фирмом, потпредседник ИО и председник КЦ Београд коме Чукарица припада, Милорад Милутиновић.

Уручењу ове вредне донације присуствовао је и власник фирме Capriolo Лајош Биндза који је овом приликом истакао да му је драго што је његова фирма у прилици да помогне полицији на овај начин чиме се уједно и популаризује бициклизам у Србији.

Према речима Барбулова, сарадња са фирмом Capriolo je почела ове године и до сада је донирано 20 бицикала које су подељене у пет војвођанских општина. До сада смо их делили волонтерима Црвеног крста који су помагали најстаријим и најугроженијим суграђанима. Овај пут смо се одлучили да их поделимо колегама из ПИ Чукарица који већ користе бицикле у патролирању Адом Циганлијом, и слажем се са господином Биндзом, да је посебно у овом случају то идеално превозно средство рекао је Барбулов

Велимир Барбулов (лево) и Лајош Биндза

Бицикле је испред ПИ Чукарица званично преузела заменица командира Мирјана Влајић Баковић.

Више фотографија погледајте у нашој фото галерији или кликом на овај линк.

Корисни линкови