28.11.2020

Јосиповић и Аврамовић најбољи полицајци у фебруару

24. марта 2016.

Полицајци Ненад Јосиповић из Панчева и Игор Аврамовић из Вршца проглашени су за најбоље током фебруара по оцени комисије Полицијске управе Панчево.
NAJBOLJI-POLICAJAC-310x233
Најбољим полицајцима додељене су пригодне награде на свечаности која је данас одржана у згради панчевачке Градске управе. Ненаду Јосиповићу признање је уручио градоначелник Саша Павлов, а Игора Аврамовића је наградио начелник Јужнобанатског округа Зоран Тасић.

НАЈБОЉИ ПОЛИЦАЈАЦОбративши се новинарима, Јосиповић је изјавио да је оцењен за најбољег захваљујући резултатима које је постигао као један од запослених у Одељењу саобраћајне полиције.

Он је бјаснио да је заједно са својим колегама првенствено радио на побољшању безбедносне ситуације у саобраћају и додао да је као резултат тога смањен број саобраћајних несрећа прошлог месецг. Поред тога, допринео је и сузбијању криминала тиме што је био додатно ангажован на откривању лопова.

Игор Аврамовић, други награђени полицајац, рекао је да полицијски посао захтева много одрицања и да је, како би се постигли резултати, неопходан тимски рад. Због тога је захвалио колегама из Полицијске станице Вршац.

Извор: Панчево онлине

Корисни линкови