24.09.2020

Број чланова

Добродошли на сајт јединог репрезентативног синдиката у МУП-у!

ЈЕЗИВО Полицајцу угурали цев у уста, па га тукли

7. априла 2017.

Владана К. (36), полицајца из Београда, прекјуче су рукама и ногама тукла петорица момака, стављала му цев пиштоља у уста и на крају ударила аутомобилом, и то због неспоразума у саобраћају, сазнаје „Ало!”.

Београдска полиција трага за насилницима, који још нису идентификовани.

Очевици несвакидашње туче рекли су да су петрорица момака побегла „мерцедесом” и „опелом”. Према њиховим речима, свађа је настала због првенства пролаза.

– Чуо сам да је возач „фолксвагена” полицајац који је био у цивилу. Због неспоразума у саобраћају, он се обратио момцима и показао им значку. Уместо да се примире, један од насилника извадио је пиштољ и пришао полицајцу, који је био у цивилу. Кроз прозор му је у уста гурнуо цев у којој је био метак. Међутим, убрзо су му прискочила још четворица момака и извукла га из аутомобила. На тротоару су га тукли рукама и ногама. Сва срећа, то је кратко трајало – објашњава наш саговорник.

Оно што је свакако још више уплашило очевице овог несвакидашњег догађаја јесте што је један од младића приликом бекства аутомобилом ударио претученог полицајца.

– Буквално је један од насилника хтео да истера хир јер је возећи малом брзином ударио већ претученог полицајца. Дали су гас и побегли. Убрзо су на место несреће стигле полицијска екипа и Хитна помоћ. Занимлљиво је и то што нико од очевидаца нити је имао времена нити је могао да спречи сукоб – додаје наш саговорник.

Београдска полиција расписала је потрагу за петорицом насилника. Оно што се за сада зна са сигурношћу јесте у којим аутомобилима су били. Полиција се нада њиховом брзом хапшењу.

Извор: Ало

Корисни линкови