• 21 новембра, 2022
  • 3470

ИСТИНОМ ПРОТИВ ФАЛСИФИКАТОРА

ИСТИНОМ ПРОТИВ ФАЛСИФИКАТОРА

Недавно су на лажном сајту Независног синдиката полиције од стране појединаца који сматрају да им је синдикат „дедовина“, а не организација која припада радницима, који због искључења из синдиката немају приступ канцеларијама синдиката, који немају лични интегритет, и као такви покушавали насилно да преузму руковођење Независним синдикатом полиције, објављене бомбастичне вести под називом „ЛАЖНЕ ВЕСТИ ГРУПЕ ОЧАЈНИКА“. У самој објави прилепљена је само прва страница Решења Трећег основног суда у Београду, а све са циљем како би се обманули чланови Независног синдиката полиције и послодавац о неким догађајима и дешавањима и дао ветар у леђа другим синдикатима у слабљењу јединог репрезентативног синдиката у МУП РС, НЕЗАВИСНОГ СИНДИКАТА ПОЛИЦИЈЕ.

Право и по Статуту изабрано руководство НСП је издало САОПШТЕЊЕ којим је демантовало наводе лажних вести, а против одговорних лица поднете су и кривичне пријаве због неовлашћеног коришћења података са званичног сајта и прављења дуплог, лажног сајта коришћењем другог домена. Такође су поднете кривичне пријаве и након објављивања сваке лажне објаве.

 У наставку текста објављујемо у целости Решење Треће основног суда у Београду број КППР-54/22 од 21.10.2022.године, које показује да се група фалсификатора на челу са Милорадом Милутиновићем у претходном периоду користила само гнусним лажима и обманама, вероватно са циљем слабљења и разбијања Независног синдиката палиције, а по нечијим инструкцијама зарад стицања личне користи, а на уштрб чланова НСП и свих запослених у МУП РС.

И овом приликом обавештавамо све чланове да је једина и права интернет страница Независног синдиката полиције http//nsp-policija.org.rs која је иначе дугогодишња интернет страница Независног синдиката полиције.

СТО ПУТА ИЗГОВОРЕНА ЛАЖ НЕ СМЕ И НЕ МОЖЕ БИТИ ИСТИНА !!! 

НЕЗАВИСНИ СИНДИКАТ ПОЛИЦИЈЕ

Сличне вести

Обавештавамо чланове НСП да је потписан Протокол о сарадњи са  Универзитетом „УНИОН – НИКОЛА ТЕСЛА“

Обавештавамо чланове НСП да је потписан Протокол о…

Обавештавамо чланове НСП да је потписан Протокол о сарадњи са  Универзитетом „УНИОН…
ПРЕДСЕДАВАЈУЋИ ПРЕДСЕДНИШТВА НА СВЕЧАНОЈ АКАДЕМИЈИ У СОПОТУ

ПРЕДСЕДАВАЈУЋИ ПРЕДСЕДНИШТВА НА СВЕЧАНОЈ АКАДЕМИЈИ У СОПОТУ

Дана 24.02.2024. године на позив министра унутрашњих послова Братислава Гашића, испред Независног…
Сретење-Дан државности Републике Србије

Сретење-Дан државности Републике Србије

Независни синдикат полиције својим члановима и свим запосленима у министарству жели срећан…