• 23 марта, 2023
  • 1443

Полицајац спасао жену која је скочила са моста на Тамишу

Полицајац спасао жену која је скочила са моста на Тамишу

Ноћас, око два сата иза поноћи, двадесетогодишња Ј. А. се бацила са моста на Тамишу, у покушају да себи одузме живот. Послепоноћна драма у мрклом мраку одвијала се, како поуздано сазнајемо, пред очевицима. Друга женска особа која се налазила у друштву Ј. А., покушавала је да је одврати од самоубилачке намере. О томе је телефоном обавестила дежурну службу Полицијске управе у нашем граду. Убрзо после тога јавила је: „Ево скочила је!”

Полицијска екипа је брзо реаговала. Полицајац Душан Кајтез је ушао у Тамиш и запливао ка средини реке, а његов колега Бојан Димитријевић га је, уз помоћ батеријске лампе, наводио да у води пронађе тело које је плутало на површини. Жена је тако извучена из воде и спасена од утапања, након чега је возилом Хитне помоћи пребачена у болницу у Панчеву.

Према нашим информацијама, ова девојка, која је дошла на мост на Тамишу у Панчеву у намери да оконча живот бацањем у реку, живи у насељу које припада београдском атару.

Извор: pancevo.city

Сличне вести

НАЈАВА НОВОГ ПОВЕЋАЊА ПЛАТА МИНИСТРА БРАТИСЛАВА ГАШИЋА ПРИЛИКОМ ОБИЛАСКА ПОЛИЦИЈСКИХ СЛУЖБЕНИКА У КОПНЕНОЈ ЗОНИ БЕЗБЕДНОСТИ

НАЈАВА НОВОГ ПОВЕЋАЊА ПЛАТА МИНИСТРА БРАТИСЛАВА ГАШИЋА ПРИЛИКОМ…

Дана 24.03.2024. године од стране министра унутрашњих послова господина Братислава Гашића и…
Изградња станова за припаднике снага безбедности

Изградња станова за припаднике снага безбедности

Влада Србије донела је на јучерашњој седници Закључак о локацији на којој…
ПРЕТЊА И НАПАД НА ПОЛИЦАЈЦА – ПРЕТЊА И НАПАД НА ДРЖАВУ

ПРЕТЊА И НАПАД НА ПОЛИЦАЈЦА – ПРЕТЊА И…

Независни синдикат полиције је дубоко разочаран одлуком судије за претходни поступак у…