• 16 фебруара, 2023
  • 2060

СВАКА ЧАСТ ПРЕДСЕДНИЧЕ!!

СВАКА ЧАСТ ПРЕДСЕДНИЧЕ!!

Као најбројнији синдикат запослених у МУП, радује нас изјава председника Републике Србије, господина Александра Вучића који је у јавном обраћању за Дан државности Републике Србије изашао са уверењем да ће се будући стандард плате пројектованих специјалних јединица Војске Србије односити и на Жандармерију!! Овим чином охрабрује припаднике јединице који су доказано свакога пута били уз свој народ и државу кад год се за то указивала потреба. Посебно нам је драго због ове чињенице из разлога што смо у претходном периоду управо ми као организација у сарадњи са послодавцем потенцирали да је крајње неопходно да се објективно сагледа ситуација свих наших колега, па самим тим и у Жандармерији и пронађе решење како би запослени у овој јединици били адекватно плаћени вредновањем њиховог рада сходно природи и тежини посла који обављају !!
Такође, захваљујемо министру унутрашњих послова, господину Братиславу Гашићу који је од самог доласка на чело министарства кренуо са системским решавањем проблема унутар МУП.
Уочивши мањкавости претходника одмах је реаговао на наше предлоге и сугестије што нам потврђује изјава врховног команданта, председника Републике Србије!!

НЕЗАВИСНИ СИНДИКАТ ПОЛИЦИЈЕ