• 25 новембра, 2022
  • 1001

БРЗОМ И ЕФИКАСНОМ РЕАКЦИЈОМ ПОЛИЦИЈЕ РАЗБИЈЕНА И УХАПШЕНА ГРУПА НАОРУЖАНИХ МИГРАНАТА У ХОРГОШУ!!

БРЗОМ И ЕФИКАСНОМ РЕАКЦИЈОМ ПОЛИЦИЈЕ РАЗБИЈЕНА И УХАПШЕНА ГРУПА НАОРУЖАНИХ МИГРАНАТА У ХОРГОШУ!!
Припадници Министарства унутрашњих послова, ударних оперативних група из Кикинде и Суботице, као и ових полицијских управа, заједно са Жандармеријом, ноћас су одмах по пријави да се улицом крећу мигранти и пуцају једни на друге на подручју Хоргоша, започели са детаљном претрагом терена и на лицу места затекли шест миграната, међу којима једног старости око 20 година са две прострелне ране у грудима.
Током ноћи и од јутрос, полиција и Жандармерија привели су у Полицијску управу Кикинда више особа за које се сумња да имају везе са ноћашњом пуцњавом, али и илегалним кријумчарењем миграната, а ова акција ће се наставити и у наредном периоду.
 
По нашим сазнањима нема повређених грађана Републике Србије нити је приликом сукоба дошло до угрожавања њихове безбедности у било ком тренутку.
 
Независни синдикат полиције овом приликом изражава све похвале колегама на терену који су још једном доказали да је Министарство унутрашњих послова Републике Србије у сваком моменту спремно за брзо и ефикасно деловање на очувању безбедности свих грађана.
 
НЕЗАВИСНИ СИНДИКАТ ПОЛИЦИЈЕ