• 11 октобра, 2022
  • 3368

Саопштење

Саопштење

Обавештавамо запослене и све чланове НСП-а, да су данас 11.10. 2022.године, након дужег временског периода централу НСП-а посетили представници НСП КЦ Шабац, Нови Пазар, Чачак, Зајечар који су поздравили рад Председништва на челу са Дејаном Стоиљковићем поводом последњих дописа упућених Министру а у вези достављања списа сходно одредбама Закона о слободном приступу информација од јавног значаја и побољшања радно социјалног статуса запослених.
Именовани представници наведених КЦ усагласили су се са Одлуком Председништва и већином Координационих центара, да се упути допис Министру да се и за запослене у МУП-у определи исто планирано повећање зарада са осталим службама безбедности, пре свега са Војском Србије, јер су све снаге безбедности увек пружиле максимум у очувању уставом и законом утврђеног поретка Р. Србије.
Посебно нам је драго што су именовани представници, који су били наклоњени „другој страни“ препознали прави синдикални рад и пружили нам подршку у наведеним захтевима као још 18 КЦ на подручју нашег синдиката.
Овакав гест и наклоност правим синдикалним вредностима исти су дали са вољом, жељом да наставимо овакав рад.

Сличне вести

Последњи поздрав Милану Младеновићу

Последњи поздрав Милану Младеновићу

  Последњи поздрав драгом колеги и нашем дугогодишњем члану Младеновић Милану из…
ПРАВИ ХЕРОЈИ!!

ПРАВИ ХЕРОЈИ!!

Полицајци Дејан и Марко спасили живот девојци!! Припадници Интервентне патроле ПИ Кикинда…