• 20 септембра, 2022
  • 884

Спортске игре у месту Римске Топлице и Радече

Спортске игре у месту Римске Топлице и Радече

У периоду од 15.09. до 17.09.2022.године у организацији Полицијског синдиката Словеније одржане су 16. Спортске игре у месту Римске Топлице и Радече. У веома пријатном амбијенту и уз веома добро расположење после паузе од 2 године због Вируса Ковид, поново су одржане спортске игре којима је присуствовало преко 800 колега из Министарства унутрашњих послова Словеније, као и Ministrica za notranje zadeve(Министаpка унутрашњих послова) Словеније магистар Tatjana Bobnar која је већ 30 година запослена у Министарству унутрашњих послова Словеније, и која је дугогодишњи члан наведеног синдиката, са тренутно замрзнутим чланством у синдикату због функције коју обавља.

Поред синдикалних колега из синдиката из региона Црне Горе, Македоније, Босне и Херцеговине и Хрватске спортским играма су присуствовали и представници Независног синдиката полиције члан Надзорног одбора Ненад Миладиновић и члан Извршног одбора и председник Статутарне комисије Радисављевић Никола. Након отварања спортских игара делегација Независног синдиката полиције као и делегације синдиката из региона у пријатном амбијенту са колегама из Полицијског синдиката Словеније и Министарком унутрашњих послова Словеније Tatjana Bobnar разменили су искуства везана за синдикални рад и проблеме са којима се сусрећу у раду, како синдикати тако и запослени у Министарству, где је донет закључак да скоро исти проблеми муче све синдикате без обзора да ли се ради о синдикатима из земаља Европске уније или не.

 

Председник Полицијског синдиката Словеније Рок Цветко, министарка у Министарству унутрашњих послова Словеније Татјана Бобнер, Миладиновић Ненад и Радисављевић Никола

Председнику Полицијског синдиката Словеније колеги Rok Cvetku од стране делегације НСП поклоњена је и изузетно вредна и ретка публикација Српске академије наука и уметности на енглеском језику“Уметничко наслеђе српског народа на Косову и Метохији, историја, идентитет, угроженост, заштита“ како би исти могли што боље да разумеју положај Српског народа на Косову и Метохији, и значај територије Косова и Метохије за Републику Србију.

Овом приликом домаћину Полицијском синдикату Словеније, председнику Rok Cvetku, потпредседнику Andreju Kocbeku, као и свим представнцима Полицијског синдиката Словеније, захваљујемо се на изузетном гостопримству и лепом боравку у Словенији, са надом да смо Независни синдикат полиције и Министарство унутрашњих послова Републике Србије представили на најбољи и најлепши начин колегама из Словеније.

До поновног дружења, пуно успеха у даљем раду.

НЕЗАВИСНИ СИНДИКАТ ПОЛИЦИЈЕ

Сличне вести

Дан Министарства унутрашњих послова

Дан Министарства унутрашњих послова

Независни синдикат полиције свим колегиницама и колегама у нашем министарству упућује најискреније…
Рафтинг Таром

Рафтинг Таром

У организацији НСП КЦ Панчево у периоду од 29. до 31.05.2023. године…
Промоција полиције кроз игру и уметност

Промоција полиције кроз игру и уметност

Поводом обележавања Дана Министарства и Дана полиције, Подручна пoлицијска управа у Крагујевцу…